Jump to content

Kristina***G

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Kristina***G paskelbtas turinys

  1. Kristina***G

    Kalakutu auginimas

    Sveiki visi kalakučiukų augintojai. Drįstu į jus kreiptis patarimo. Susidomėjau kalakučiukais norėčiau nusipirkti kokius keturis penkis mėsinius kalakučiukus. Į ka reikėtu atkreipti dėmesi perkank, kokio amžiaus geriausia pirkti? Kaip jūs darote.? Balandžio 27d. Pirkau mėsius broileriukus 30 vienetukų tai iš jų liko tik 21 ( matyt kažką negerai padariau dabar bijau prisigrybauti gal kas ka galite patarti? Ar jie labai lepūs auginimui?
  2. Kristina***G

    SOS vanduo rusyje

    Labai ačiū už pasidalintas minti. Mes taip pat mąstėme kažką panašaus daryti.
  3. Kristina***G

    SOS vanduo rusyje

    Nelabai supratau kame čia tas skupumas ? na,manyciau tame,kad tokioj vetoj kur potvyniai semia namus kaina nera didele,o ivesticijos i hermetizacija nemazos turetu but... Ne potvyniai mus semiai, o auksti gruntiniai vandenys manau tokiu atveju yra daug kur ir pas daug ka kas turi namus su rusiu. O kainos pas mus namanau kad yra mazos. Na zinoma ka galima sakyti kas yra daug ir kas yra mazai. Kiekvienam savas. Aciu visiems uz patarimus ir uz supratima. :*
  4. Kristina***G

    SOS vanduo rusyje

    Patarimas kogero butu vienintelis - pasikviesti i vieta tos srities specialistus, kad jie apziuretu, ivertintu situacija ir pasiulytu vienoki ar kitoki sprendima. Siame forume ne statybos inzinieriai susirinke (bent jau dauguma) ir ne telepatai, kurie per atstuma rastu sprendima. Netgi joks rimpas tos srities specialistas nieko nepasakys, neapziurejes vietoje. Zinoma toks variantas nepigus ir pats sprendimas greiciausiai nebus pigus, bet yra labai gera fraze, kuri beveik visada pasiteisina - skupus moka du kartus. Nelabai supratau kame čia tas skupumas ?
  5. Sudomino braškės sakykite ar pakanka ta paprasta agro plėvelę uždengti žeme ir į skyles sodinti braškių daigus? ar taeisingai supratau?
  6. Kristina***G

    SOS vanduo rusyje

    Tai kaip supratau daugiau naudingų patarimų taip ir nesulauksiu
  7. Kristina***G

    SOS vanduo rusyje

    Namo pardavėjas paaiškino ir ta plika akimi matosi jog vanduo kartais stovi netgi iki metro nes siena yra parudavusi nuo vandens. Aš mana jog geras sprendimas butu rūsyje išasti šulinuka ir ten padaryti nutekėjima, bet jei toks kiekis kaupsis manau nieko gero. O apsmalavmas lauko puses butu gal ir neblogas. Reikės pasvarstyti šį varianta. Kaip supratau visi variantai gana brangoki bet kitos išeities nebus
  8. Kristina***G

    SOS vanduo rusyje

    Ar būtu galimas aiškesnis viso šito teksto paaiškinimas? Ir kokia tikimybė, kad visa tai padarius nesikaups vanduo?
  9. Kristina***G

    SOS vanduo rusyje

    bet is lauko puses gana giliai tada reikes kasti. Ar kazin ilna gylį kasti kiek rūsio gylis? Ir dar kokios garantijos kad tai padės? Ar esate taip darę?
  10. Kristina***G

    SOS vanduo rusyje

    O kaip su sienomis daryti? Ar per sienas nesiverš vanduo?
  11. Kristina***G

    SOS vanduo rusyje

    Situacija yra tokia. Mes ruošiamės pirkti namą ir jo rūsyje kai kyla vanduo upėse pavasary pradeda kauptis vanduo ir jo būna netgi iki vieno metro. Todėl jūsų visų ir prašau pagalbos ir pasiūlymų kaip padaryti, kad vanduo nesikauptų rūsyje? Drenažas buvo kažkada darytas, bet pagal kaimynų pasakojimus jis jau labai senai kažkur yra užlaužtas. Būtu apmaudu nusipirkti namą su rūsiu ir negalėti juo naudotis.
  12. Gal kas galite patarti kaip ir ką reikia daryti, kad rūsyje nesikauptu vanduo.
  13. Sveiki, Esame naujokai jusu forume. Todel daug ko dar nezinome. Bet labai susidomejome mazaisiais dekoratyviniais triusiukais. Tikiuosi kad este kas susidure ir turite mums patarimu. Butume labai dekingi. O gal kas musu Klaipedos apskrityje turite ka pasiulyti? Lauktume jusu pasisakymu bei atsiliepimu.
×
×
  • Create New...