Jump to content

Kasparas01

Nariai
  • Pranešimai

    43
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Kasparas01 paskelbtas turinys

  1. Taigi šunų maisto kiekvienoje parduotuvėje yra.... Maitink tu suni kiek nori vistiek vistas papjaus. Prasikase nakti ir visas papjove net nesuvalge, o tik "pazaide".
  2. Laba diena, pas mane buvo apie 20 dedekliu bet suo iki ju dasigavo. Uz kokio menesio pabaigsiu patalpas ir noriu nusipirkti kokiu 50 vistu, gal zinot kur galima nusipirkti netoli vilniaus pradedanciu deti kaiusinius.Aciu
  3. Kasparas01

    TRIUŠIŲ NARVAI

    Gerai, apie narvu ismatavimus nuomuoniu tiek kiek ir triusiu veisliu . Auginsiu kalifornijos triusius. Ismatavimus patarkit plz: 1)Patelems ir ju gimdiklom(bus isemamos) 2)Prieaugliui 3)"Reproduktoriams" Aciu.
  4. Kasparas01

    Triušių auginimas

    Laba, uzsimaniau pabandyti pasiauginti kalifornijos triusiu grinai sau, patalpu yra daug ir iki naujuju jose turetu buti baigtas ivesti sildymas. Kiek neskaiciau visi tik gincijasi kas geriau-sienas ar kombikormas. Ka galetumete patarti? Gal zinot dar ar agrotiekime vilniuje yra tinklo triusiams?
  5. Kasparas01

    MESINES VISTOS

    Laikem siltam tvarte vistas ir ziema ir vasara (dideklias) diejo visa laika kiausinius. Atvaziavo sienelis. As rengiosi pamaitinti vistas ir isleisti sargyba (2 sunis) senelis sako davai padesiu mini ukeli paziuresiu gerai pasakiau daviau kibireli su masitu ir jis atejo po kokiu 10 min. pamaitines vistas ir isleides sargyba. Kita ryta einu uzdariau sunis daviau valgit net nepauoste ir taip tingiai ejo, uzdariau jos i valjera ir nuejau vistu atenu plunksnu nesveikai daug voliojasi kazkokie mesos gabalai galveles. Nubegau namo klausiu senelio ,o tu vistas uzdariai "O ka reikejo?" ziemai nenoriu pirkti gal kada pavasari.
  6. Kasparas01

    Triušių auginimas

    Bet galima 3 dienas palaikiti ir poto varisiu kombikormo nusipirkti.
  7. Kasparas01

    Triušių auginimas

    SAkikite ar galima triusius ant sieno ir kopustu auginti?
  8. Kasparas01

    kombikorma

    Su Naujais metais!!!
  9. Kasparas01

    Triušių auginimas

    grindim tai taip ir ziurek kad stora viela butu dvigubo cinkavimo. 1,5 mm +,- o sonus tai gali ir paciu pigiausiu kad ir vistom aptverti sietuku. tik ziurek kad per akis ziurkes nelandziotu. nes tada galesi driaugauti su ziurkem. ir matau kad naujokas esi tai isykio pasakau. kur tu beauginsi triusi. jei jau ziurke apsigyveno narve ir atsivede jaunikliu tai nieko jos jauniklem nedaryk kitaip ispjaus triusius. dazniausei jos suka lizdus gimdyklose, arba ant meslo sluoksnio. kaikurie zmones ysivaizduoja jog triusem salta tai jiesem prideda y narva sieno ir kaupe meslo kruvas iki kokiu 30cm kur net nebelieka normaliai triusiuj gyventi. taip nedaryk. triusiai gyvena -30 laipsniu temperaturoje vo jauniklius jau gali saugoti nuo salcio. bet ir tai patele savo pukais apsildo ir jei labai gerai gimdykla yrengei tai piujkei istvers salcius. o seip tikrai patariu leisk koke radija triusiuku demesiuj isblaskyti. tegu nestresuoja ir mazyliu netraisko kaip kokios beprotes 1,5 CM taip o tai sonam tada paprasta plona galima panasiai (stora 21 Lt ,o plona 8 Lt.)
  10. Pabandik susirasti kuris paims 32 tonas (74 tonos i metus po du ciklus=32 tonos per uzauginima). Buvau pasiskambines stambiom imonem tai nori po 7 TONAS I SAVATE jei per pusmeti uzauginu 32 tai man reikai auginiti virs 175 tonu per cikla
  11. Kasparas01

    Triušių auginimas

    Forume buvau rades kad tinklo akutes 25mm ant 12 mm (grindu), o meslas neuzstrigines? Ir kokio didzio akutes senom turetu buti nes kiek radau tai tik apie grindu tinkla kalbejo
  12. Oho! o kur tiek zuvies desit? Ar nebus sunku realizuoti, ypč pradžioje, kai visos zuvys užaugs vienu metu ir per kelis mėnesius reiks viską išparduoti? Kiek suprantu šiam biznyje ne auginimas bet pelningas pardavimas yra sunkiausias. Turint toki kieki nesunku parasit i didele zuvies perdirbimo imone ir daug lengviau ja parduoti neigu ateiti ir sakyti nu va po metu turesiu 70 tonu zuvies gal pirksit ,o jeigu ateiti su realia prekia daug lengviau parduoti.
  13. http://www.koregonas.lt/ as po nauju kaledu rengsiu projekta 74 tonom i metus be es paramos nes siais metais jau nebeduoda. Auginsim afrikinius samus.
  14. Kasparas01

    kombikorma

    "Pigiau perka pašarus. Surado Olandijos firmą, pristatančią kombinuotuosius pašarus po 1300 litų už toną."(http://www.skrastas.lt/?data=2011-12-28 ... 1324999375) lietuviu pasarus radau ekologiski 950 litu uz tona granuliu pagrindu.
  15. Kasparas01

    Triušių ligos

    As taip ir negaliu suprasti nuo ko triusiai suserga miksomatoze? (radau kad tipo nuo erkiu) ir kas per triusiu maras. Ir ar galima paciam skiepiti dvivalente vakcina nuo maro ir miksomatozės?aciu.
  16. Kasparas01

    Triušių auginimas

    O, del ligu, nuo ko jie gali uzsikriesti kokia mikstomatoze ar kaip ten inai ir ar galima paciam skiepiti? o, su pasarais (Koudijs Feed) kaip ten pvz: patele maitinu (Rabit BREEDER), pas ja atsiranda jaunikliu ir jie pradeda esti kieta maista kaip man juos maitinti (Rabit WEANER) kombikormu ar ir jiems ir patelei duoti (Rabit GROWER)? ir dar ant Rabit GROWER maisto parasita kad negalima naudoti likus 5 dienom iki skerdimo tai man ka juos vandeniu maistinti ar baigiamojo kombikormo nupirkti? aciu.
  17. Kasparas01

    Triušių auginimas

    Duodant triusiam kombikorma reikia jos maitinti ryte ir vakare ar kad jie visada turetu kombikormo. (vanduo ir zole tai aisku).aciu.
  18. Kasparas01

    Triušių auginimas

    Taigi visdelto kokybiski aciu.
  19. Kasparas01

    Triušių auginimas

    Patarkit prasau ar Kuodijs feed yra kokybiski pasarai ar ne? ir ar seriant patinus ispradziu Rabit WEANER ,o poto Rabit GROWER ar jie negali susirgti (jamie yra (kokcidiostatiko 66 mg/kg). aciu.
  20. Kasparas01

    Triušių auginimas

    O, ar galima i triusiu narvus deti pjuvenas?
  21. Kasparas01

    Triušių auginimas

    Noreciau auginti triusius savo reikimeniemis ar galima laikit kokius 5 patinus arba pateles vienam narve? Aciu.
  22. Kasparas01

    MESINES VISTOS

    Gal kas galetu pasakiti kur galima nupirkti Cobb 500 visciuku(katik isiritusiu) is patikimos veisiklos arti vilniaus? Aciu.
  23. Gal kas zino kas superka uzaugintus broilerius (2 kg-3kg) gyvus,paskerstus be plunksnu. Bet kokie informacija padetu. Aciu.
  24. Kasparas01

    MESINES VISTOS

    Mes auginom 6 vistas dideklias grinai sau. atvaziavo senelis paprasem sutvarkit (pamaitinti ir uzdarit) vistas nes uzimti buvom. Ryte einu uzdariau savo sunis ir einu vistu isleisti ir pamaitinti prienu plunksnu daugiau nei zoles ir ne vienos vistos. nueinu namo paklausiem senelio ar uzdare vistas, o jis "o jas dar uzdarit reikia?" . Tai siendien nuvarem dar 8 nupirkom ir gaidi.
  25. Parasik kada pabaigsi. Galbut pirkciau.
×
×
  • Create New...