Jump to content

Jadvyga

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Vilnius

Jadvyga pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Jadvyga

    triušių mušimas

    Turiu brolį elektriką,kuris ruošiasi užmušinėt triušius elektra, metaliniam krepšy, bet bėda - baigėsi triušiai. Laukiam naujų vadų ir tada būtinai parašysiu, kaip sekėsi.
  2. O aš metai auginu triušius ir visą laiką juos apžiūriu, nes yra galimybė patelę atskirti nuo lizdo. Geriausia triušiukus liesti su kokiomis pirštinėmis arba prieš apžiūrą rankas galima triušių maiste palaikyti. Ir taip po kiekvieno lizdo apžiūros rankas - į pašarus. Po apžiūros mamytes pas vaikus leidžiu po kokių dešimties minučių. Kol kas jokių problemų dėl to nebuvo. Vaikus taip pat padalinu, jeigu viena atsiveda daugiau. Prieš tris savaites viena patelė atsivedė 12 vnt., iš jų 1 negyvas, o po 5 dienų atsivedė kita tik du ir taip pat vienas negyvas. Per dvi dienas mažiausius vyresniuosius keturis vienetus padovanojau kitai. Dabar auga visi. Auginu milžinus ir visą praeitą vasarą taip dariau. Na o jeigu jau ten kažkas smirda, tai peržiūrėt būtinai reikia. Sėkmės ir jums.
  3. Pinigus sumokėjo, bet ne iš karto. Reikėjo jų palaukt. Sumokėjo už patelę po 80 Lt, o jie parduoda po 120 - 150 Lt ir dar išrašo tą popierėllį, vadinamą kilmės dokumentais. Visus kitus triušius realizavom patys.
  4. Sveiki, per vėlai suradau ši forumą ir nepasinaudojau tokia naudinga informacija. Aš taip pat turiu jau metai tuos narvus iš Ekotriušio. Neatsakingi tie žmonės, nepatikimi ir patarčiau su jais nesusidėt, jeigu jie dar egzistuoja. O apie labai brangius narvus galiu pasakyt tik tiek, kad jie niekada neatsipirktų, jeigu patys nedarytume papildomai savo jėgomis kitų. Narvus turiu tik motininius, o jaunikliams darėmės patys. Auginu belgų milžinus, kuriuos pas juos ir įsigijau. Nelabai žinau, kas tai tie "akseleratai" (kažkoks nelietuviškas žodis), bet triušius atvežė tipo su dokumentais ir paklausė ar man reikia, kad ausis prakaltų. Atsisakiau, gaila gyvulėlių pasidarė. Su jauniklių pardavimu nuo pirmos vados turėjau problemų, gi žadėjo visus supirkt, o išėjo kaip turėjo išeit:paėmė tik pateles ir po ilgo dviejų mėnesių prašymo ir skambinėjimo kas savaitę. Tiesiog apie narvus galiu pasakyt, kad tai per brangus baldas laukui. Vienintelis pliusas - tai šildomi lizdai ir vanduo. Manau kiekvienas elektrikas tai išvedžiotų ir lengvai pajungtų bet kuriam savadarbiui namukui. Sėkmės visiems.
×
×
  • Create New...