Jump to content

power

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Rokiskis

power pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. power

    Polonez

    Na kiek ziurejau tai tie teleskopiniai man luzineja kad ju liejimo brokas yra vidinej pusej, o ten jau nemanau kad galima kaska padaryti..
  2. power

    Polonez

    Na jei zeme pakankamai gerai isidirbus, nera grumstu, manau kad nereiketu.o Polonez prikabinus prie mtz viskas butu neblogai,bet reik kad aukstai iskeltu hidraulis, kitaip negali pavaziuot vos pakele diskus nuo zemes, ir gali lengvai sulankstyti..ir svoris nemazas jos.tuscia 1200kg. +700kg bunkeris.bent jau maniskes. tai pilnos galima nepilt. Pas mane vidutinio lengvumo zeme. Power, gal su ja daugiau teko dirbt. Ar pas tave laiko diskeliai, seklavamzdziai ? Na su diskais kol kas problemu nebuvo, o seklavamzdziai tai turi minusu. Kadangi jie yra teleskopiniai tai per pirmus 10- 20ha daugiausia lusta ir kartu susprogdina apatines bei virsutines seklavamzdzio tvirtinimo gumas.Beda ta, kad kol nauji turi liejimo broka ir kai kopijuoja zemes nelygumus staiga usikerta ir taip susilauzo patys save.Negaliu sakyti kad taip visoims yra polonez.Na bet mano kol pasejo pirmus 20ha tai suluzo seklavamzdziai 5+ 7 gumos.. nuostolis mazdaug 150lt.bet dabar jau netoli 100 paseta tai tik pora reik pakeist.seip tikrai nera blogas daiktas ir jei pauola nevalyti grudai kur kas geriau iseja negu sz 3,6.O seklavamzdziai esu mates jau geriau padaryti yra konkskildes.
  3. power

    Polonez

    Na jei zeme pakankamai gerai isidirbus, nera grumstu, manau kad nereiketu.o Polonez prikabinus prie mtz viskas butu neblogai,bet reik kad aukstai iskeltu hidraulis, kitaip negali pavaziuot vos pakele diskus nuo zemes, ir gali lengvai sulankstyti..ir svoris nemazas jos.tuscia 1200kg. +700kg bunkeris.bent jau maniskes.
  4. power

    Polonez

    Na pagal kaina tai tikrai nera bloga sejamoji, o seklavamzdziu per sezona teko pakeisti 5, ir vienas netoliese ukininkas nusipirko Kverneland ACORD sejamaja, tai sake beveik mano lenkiska dar gersne, ir tvirtesne nors ir visas valdimas mechaninis.o kaina lenkiskos 15tukst.mazesne buvo.Tik jei pirksi prie seno mtz tai gali but kiek perdidele apkrova hidrauliui..o seip viena is tu normalesniu pagal kaina ir kokybe sejamuju.
  5. Ir netik ekologiniame ūkyje, buvo įsakymas kad visiems reiks laikyti palaidas, nuo kitų metų tik parašius prašymus bus pereinamasis laikotarpis du metai kol pasistatysi palaido laikymo tvartą. Bet jau atšaukė atrodo spalio 19d. įsakymas. Paliko tik ekologams virš šimto salyginių kas turi , o iki šimto kas turi, gali laikyti pririštas išleidžiant du kartus per savaitę pasivaikščioti į lauką. Na tai pagalvokim, kas isgales pastatyti palaido laikymo tvartus?? vienetai tik.Ir vokietijoj buvau belgijoj teko pravaziuoti pro fermas, pries metus, tai ten risamos saitiniu budu kaip ir pas mus, gal gyvuliu gerovei palaidas laikymas geriau, bet tik ne ukiniko piniginiai.
  6. Sveikas. na manau pirma, tvartas tokiam kiekiui karviu butu geresnis šilto tipo. Jei statysi plytine, ilgai ir brangiai truks statyba. Plokstes naudojant tektu naudoti krana.jei pats neturi tai ir didziuliai pinigai.(1h=80-120lt.)daug kainuos, bet greita statyba.blokeliai butu geriausias sprendimas ir viska gali pasidaryti savom rankom, ir gana greitai.Meslo valymas jei nera kokiu 50tukst. atliekamu tai nera ko galvoti apie transporterius. geriausia butu kaip sakei buldozerinis valymas.Beje jei galvijus riši kur kas mažesnio tvarto reiks, nereiks aukštint sienos ir pan. taip bent jau as manau.
  7. power

    Polonez

    na manau kiekvienam savo.i parama taip jau vos tilpau, traktorius vos su svoriais isejo o pats koke jau turi sejama?
  8. power

    Polonez

    na dirbu su Zetor power 105.tai pilnai pakrovus nesunkiai kilnoja hidraulis ir seip neapkrauna trakt.o pabandziau su mtz senos laidos set dvitilciu, taij po puse bunkerio tik, jei pilna ir kilnoja prieki ir lauzo slaunu asi na negaliu nieko sakyti seja gerai ir rapsa, reguliavimas gan paprastas tik lenku kalba taij teko pavargt kol ka ten susigaudai.. pas mane nera ratuku, tik po disku eina spiruoklines akecios. o seip specagroj maciau ivairiu komplektaciju.
  9. power

    Polonez

    Sveiki, na as turiu polonez 4m. diskine.didziause beda jos seklavamzdiai bijo didesniu grumstu, nekalbu apie akmenis..kadangi seklavamzdis yra teleskopinis tai dazniausiai del prasto liejinio usikerta ir lusta pusiau. po kiek laiko kai apsidirba visi seklavamzdziai nustoja kirstis.seip geruose laukuose asmeniskai seju 10 12 km.h seja graziai ir tiksliai. na tech. veziu aisku jau nerasite
×
×
  • Create New...