Jump to content

kasestas

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario kasestas paskelbtas turinys

  1. Tikrai zinau,kad nuo gaz52 ar kitokio gaz variklio tinka sitam traktoriukui starteris.kur verziasi varstai reikia kelia saibas idet ir viskas.tevas daugiau nieko netobulino ir suka kuo puikiausiai.
  2. gal kas turit kokiu variklio daliu,kad ir senu,svarbiausia sveiku.parasykit man sms 868401367
  3. Na tikrinom siurbli,normaliai jis ti pucia ta tepala.esme tame,kad nezinia ar filtras buvo uzsikises ar ne,nes dabar tai ten drozliu tik nemazai buvo.zodziu kazkokios nerealios sio traktoriuko detaliu kainos.uz varikli 2000lt praso,jei taisyt ir pirkt velena,saibas ir guolius tai ir panasiai gaunas.nu bus matyt,kaip ten toliau,kolkas tz4k14 vienas nuostolis
  4. sveiki.tevas turi tz4 k14 traktoriuka.vaziavo,dirbo,ir vakar sustojo.isardem varikli,o ten stumoklis subraizytas,kaip suprantu kur stumokli laiko velenas deformuotas ir guoliai.kazkodel ten nepadave tepalo.stumoklis slapias.o ten sausa,net brozine saiba sipuliais nuejus.zodziu tevas nesupranta kame reikalas del to tepimo.gal kas galit kuo patart ka toliau daryt su tuo varikliu,gal galima koki kita pritaikyt?sake dar bandys pasukti zmogeliui i raseinius gal tas tures daliu.
×
×
  • Create New...