Jump to content

Gabris

Nariai
  • Pranešimai

    146
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Gabris

  1. Sw.Nu pas mane asmeniskai tai nera tokio aparato ukyje,bet kaimynas turi jis savo gyvulininkystes uky turi toki nusipirkes sienainio rulonus laukuose y priekabas susikrauna ir seip visokius darbus dirba.Manevringas tik greitai virsta kelis kartus jau buvo apvertes :)

    Būtent, prie mūsų irgi vienas daržininkas tokį turi. Gal 5 kartus apvertė

  2. Taip buvau ir ji man išpranašavo šviesu rytoju .Ir dar pranašavo kad grudu kainos niekada nenustos kilti kad tie kas padarė ateities sandorius ši karta praloš.Kad tarp tu žiopliu esu ir aš pasirašes išankstine rapso pardavimo sutarti ja liepė perparduoti ir laukti ženklo iš dangaus .Ir aš iškart supratau kad kai to žeklo sulauksiu nafik man tos pranašystės bus reikalingos. :lol: Taip kad liko tik tikėti savo jėgom ir protu.O pajungus prota nusprendžiau už kviečius mokėti tukstanti litu .Taip kad laukiu pasiulymu.

    cia po ta 1000lt pats pasiimi ar atvezt reik? pinigai iskart? :)

    Po tūkstanti lt galiu pasiūlyt 100tonų pirmos klasės. Susisiekit per pm

  3. Tik ne ardelinis volas skutimui , pries seja zemei ruosti gal dar , bet razienu skutimui jis yra niekalas. Jei renkates skutika razienu skutimui imkit gumini ar metalini , kad ziedai butu ||||||| o ne ______ . Beje ardelinio pliusas , kad yra zimiai lengvesnis traktoriui pakelti jei skutikas pakabinamas.

    vat tu protingas esi, pasakyk koki patartum imti skutika kad po skutimno galeciau seti su paprasta mechanine diskine sejalka (gaspardo nina 400) be dirbimo ji. Betkad skutikas nekainuotu 3 metru 55 000 + pvm kaip laumetrio

    Vogelnot'a

  4. O tai ar nematot, ar nelabai norit matyt kad šiai tarpinei kurią įdėjau akivaizdžiai, vienas varžtas tiko, kitas nepataikė, tarpinė persisukus buvo (akivaizdžiai turėjo būt išlindęs kampas) matosi gi kaip nuspausta. Čia pagal vartotojo vardą, ir pasiūlimą daugiau pasakyt speju, kad kažkas iš dojaus atstovų. Tai Jums ši tarpinė bus į kauną nuvežta, galėsit studijuot. "O tas nuplisimas atsitiko vien del ausinimo skyscio" O aušinamas skystis ten iš kur kur jo negali būt? Kalbėkim atvirai ir truputi kaimietiškai, bet per vieną žioplį naujam varikliui galva buvo nukelta, kas gerumo jam tikrai nesuteikia. Per kalėdinį balių kepurės neužteks dovanų :eusa-think: .

    Apytiksliai buvo keistas variklis 2009 rudens sėjos metu, nes pasisėjom su Dojaus pakaitiniu traktorium. Turbina keista kažkada žiemą. Dar kartą turbina keista prieš savaitę. Šiandien Darius (jam jiokių priekaištų tikrai neturiu) surinko, išbandėm, darbus baigėm 22val. Ryt kabinsiu plūgą ir išmeginsiu šitą mistiką.

    Prikelsiu seną klausimą ir bandysiu kiek painformatyvinti atsakymus aprašytus anksčiau.

    Antifrizas iš bet kur cilindruose negali būti. Jei variklis nebuvo perkaitintas, tada galvutė neturėtų būti trūkusi ar susikraipiusi, ko gero ir tarpinė nebūtų (normali), greičiau nekokybiška tarpinė po galvute ir atsiradę tarpinėje trūkimai tarp aušinimo kanalų ir cilindrų. Bet, kad įsiurbimo kolektoriuje antifrizas... Čia jau tikrai mistika. Kaip taip įmanoma... Nebent galvutės liejimo brokas koks, galvutės viduje trūkimas tarp oro paėmimo ir aušinimo kanalų, tokiu atveju galėtų atsirasti antifrizas kolektoriuje ir cilindruose. Varikliui dirbant iš cilindrų per turbiną į kaminą turėtų išspjaudyt tą antifrizą ir didelis garas iš kamino turėtų eit, ir dar vienas akivaizdus "simptomas" tai atidarius išsiplėtimo bakelį (net neįkaitusiam varikliui) pučiamas lauk antifrizas, didinant variklio sūkius, stiprėja ir antifrizo pūtimas lauk iš bakelio.

    Gali antifrizas būt, kai prasitrina virš agr vožtuvo einanti aušinimo šlangutė, iš jos laša antifryzas ir prilaša į agr vožtuvo tarpinę, kuri įdėta atvirkščiai ir nepriveržta. Nebųtų prasitrynus ta šlangutė, nieks gal gyvenime nebūtų pamatęs kad ta tarpinė netaip įdėta.

  5. Pajungimui 30A saugiklis, 40A relė ir kabelis ne plonesnis kaip 4mm2. Plius rimtas kabelio sujungimas tarp pjaunamosios ir kombaino. Jei tai nepadeda, tada tas variklis jau prisvilintas :(

    Sujungimas euro traktorinis razetės lizdas, kaip Jd razetė kur kompas purkštuvo kišas. Gal ta spermažas?

  6. Tokios temos kaip ir neradau, jei yra tai gal perkelkit? Žo, nusipirkau vasara biržų žemtiekime atpjovėją

    http://www.agroteka.lt/naujienos/17/ va šitokį. Kaina nemaža 4500lt. Bet toks š... pasirodė, kad geriau jau be jo. Esmė ta, kad pagavus du rimtesnius žalius rapso stiebus užsikerta ir nebeprasisuka. Tai lauką geriau jau su skirtuvu atsikirst, negu su tokiu. Nes dabar kai jis užsikerta tarp peilių dar labiau kabinas rapsas ir velka didelį gniužulą. Gal įmanoma jam kaip nors pastiprint galią? Gal su škyveliais kaip nors sužaist?

    Diržas prabuksuoja ar saugiklį metą?

    Variklis neprasuka, nėr galios

  7. Tokios temos kaip ir neradau, jei yra tai gal perkelkit? Žo, nusipirkau vasara biržų žemtiekime atpjovėją

    http://www.agroteka.lt/naujienos/17/ va šitokį. Kaina nemaža 4500lt. Bet toks š... pasirodė, kad geriau jau be jo. Esmė ta, kad pagavus du rimtesnius žalius rapso stiebus užsikerta ir nebeprasisuka. Tai lauką geriau jau su skirtuvu atsikirst, negu su tokiu. Nes dabar kai jis užsikerta tarp peilių dar labiau kabinas rapsas ir velka didelį gniužulą. Gal įmanoma jam kaip nors pastiprint galią? Gal su škyveliais kaip nors sužaist?

  8. O kaipišssprest tos kameros apdulkėjimo klausimą kai ji bus ant sraigės? Aš nusipirkau auto prekių parduotuvėj visą komplekta, parkingas, tv, kamera, laidai, v aržtai ir pan. Įdėjau, betir išmontavau po savaitės. Kur laidas ilgesnis negu 5m labai prastėja signalas, o ir uždulka, tai geriau į manitou susimontuosiu parkinga

  9. gal kada supras kai vienam, nakti, lijant lietui reikia prisikabint ta su....a vezimeli ir kiek kartu tu turi sokti laukan, tada supranti kameros verte.

    Ačiū dievui, dar neteko prisikabinėti "iš lempos" Net neįsivaizduoju, kaip vienam tai būtų įmanoma be kameros. Gali vežimėlio prikabinimą ir sietuose rasti................ :eusa-doh:

    Yra tekę tai patirt, kai naktį užėjo toks škvalas, kad nusirengiau visus rūbus, šampūno tik trūko. Žmogui vežančiam grūdus paskambinau kad ant lauko nebevažiuotų, tai kabinaus vienas. Yra labai paprastas būdas. Ant vežimėlio prisikabinęs prie kombaino privirinau du po metrą ilgumo 8mm strypus su bumbulais ant galo, dar nudažiau tais šviečiančiais dažais. Tada pagal tuos savo ženklus ant veidrodžių užsibrėžiau su markeriu linijas. Dabar paprasta, kai stumies atbulom, tos linijos turi būt su mano bumbulais ant veidrodėlių. Reik du kartus išlipt, vieną kart pažiūri ar tikrai gerai viskas,kitą įkišt kaištį ir pasijungt lempas

×
×
  • Create New...