Jump to content

RAMŪNASS

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario RAMŪNASS paskelbtas turinys

  1. Pas mane su termomova. Temperatūra laikosi apie 90-95 laipsnius. Kartais galėtų būti ir mažesnė. Problemų buvo ne tik su tepalais, bet ir su turbina, hidraulikos kilojimo mechanizmu, kuro bako nesandarumu . Gerai,kad buvo dar garantinis nepasibaigęs.
  2. Aš turiu ZETOR Proxima Plus 105 tai labai nesidžiaugiu .Už mtz dirbti geriau bet tepalai bėga kaip iš mtz .Jai Zetor servisas sutvarkys per garantini laikotarpi tai bus viskas gerai o jei jiems nepavyks tai turėsiu problemų. Mano manymu zetor servisas dirba neblogai . Jei kas turit problemų ZETOR Proxima Plus parašykit.
  3. RAMŪNASS

    Grūdų kainos?

    JAV valdžios pareigūnai įspėjo, kad netekta didelės dalies šių metų kukurūzų ir miežių derliaus, todėl pasaulinėje grūdų rinkoje šią savaitę kilo nerimas. Kaip rašo laikraštis „Financial Times“, grūdų biržose sustiprėjo nerimas, kad pasaulio ekonomikos laukia maisto krizė. Specialistai neatmeta tikimybės, kad pasikartos 2007 – 2008 m. krizė. Tada dėl grūdų stygiaus stipriai pakilo jų kainos, o per daugelį valstybių nusirito panikos banga. Penktadienį išplatintoje JAV Žemės ūkio ministerijos ataskaitoje neatmetama tikimybė, kad kukurūzų derlius bus mažas, kaip prieš 14 m. Dabartiniais skaičiavimais, jis gali sumažėti iki 12,7 mlrd. bušelių (biralų ir skysčio matavimo vienetas Britanijoje ir JAV – 35–36 l). Šiais metais dėl sausros netekta didelės dalies derliaus Rytų Europoje, taip pat Rusijoje, Ukrainoje ir Kazachstane. O Australijoje ir Kanadoje derliui pakenkė užsitęsę lietūs. Dabar JAV valdžios pareigūnai įspėja, kad dėl sausros netekta didelės dalies kukurūzų derliaus. Kadangi kukurūzai ir miežiai – pagrindiniai gyvūnų pašarai, specialistai įspėja, kad galima krizė ir mėsos rinkoje. „Manau, kad masto krizė jau vyksta“, – cituoja „Financial Times“ banko „Morgan Stanley“ prekybos rinkų padalinio vadovą Husseiną Alidiną. Pasaulinės rinkos nervingai reagavo į JAV Žemės ūkio ministerijos pranešimą. Penktadienį Čikagos biržoje kukurūzai maksimaliai pabrango – 10-čia proc. Penktadienį didžiausioje Europos Sąjungoje – Paryžiaus biržoje grūdų kainos irgi pakilo 10-čia proc. www.DELFI.lt
  4. RAMŪNASS

    Grūdų kainos?

    Aš manau, kad grūdų kainos krenta dėl to, kad Europos sąjunga ruošiasi atverti intervencinius sandėlius ir dėl didesnio derliaus Rusijoje.
×
×
  • Create New...