Jump to content

EimA

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Jonava

EimA pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. EimA

    Rapso stalai ir atpjovėjai

    Taciau mechaniniu sumontavimas yra daug labiau komplikuotas ir nzn ar galima isygyti mechanini Zurno atpjoveja atskirai be stalo. Perkant Zurn stala logiska rinktis su mechaniniais Zurn atpjovejais, kuriu nereikes galvoti kaip primontuoti. Kas liecia Ziegler tai kaip ir pats minejai auksciau - tai vienintelis patikimas variantas ir greitai atsiperkanti nedidele investicija ir juos labai paprasta primontuoti prie bet kokios pjaunamosios. Pernai ne vienas ukininkas grauzesi nusipirkes pigesne nekokybiska kopija, taip ismetes pinigus i bala, nes jie strigo ir velesi. Rapso atpjovėjų naudojimas derliaus nuėmimo metu priklausomai nuo derliaus, leidžia sumažinti nuostolius ir išsaugoti nuo 30 iki 100 kg rapso iš 1 ha pasėlių.
  2. EimA

    Rapso stalai ir atpjovėjai

    ORIGINALUS ZIEGLER ATPJOVEJAI: http://www.agroteka.lt/naujienos/27/
  3. aš purksdamas i prieki vaziuoju, ne atgal... jo, kondisinu dziaugtis nereik purškiant, turbūt reik atsidaryt visus langus tai bus žymiai geriau... šiaip aš pasidarau, kad iš kabinos orą ratu cirkuliuotu, nežinau ar geriau ar blogiau bet chemijos kvapo viduj neužuodžiu... Blogai, kad nepatektu dulkes is aplinkos, kabinoje reikia sukurti aukstesni nei aplinkos slegi, tam nustatoma didziausias ventiliatoriaus galingumas ir sklende nustatoma taip, kad oras butu imamas is lauko. Esant oro recirkuliacijos rezimui didesnio slegio nei aplinkos kabinoje nesukursite, todel dulkes gali laisvai patekti i kabina per nesandarumus, 100% hermetisku kabinu tikrai nera o be to esant recirkuliaciniam rezimui i kabina nepatenka sviezias oras, todel ilgai dirbant gali imti trukti deguonies. Tausojantiems sveikata purskiant pesticidus rekomenduojama naudoti aktyvios anglies kabinos filtrus, taciau po pesticidu purskimo sezono siulau juos pasikesti i standartinius, nes aktyvios anglies filtrai greiciau uzsinesa dulkemis. Aktyvios anglies filtro elemento keitimo intervalas yra 200 mh.
  4. Būna ir šešių pakabinami ir dirba ne tik būna žemiau pora video iš paleidimų: W7kvqoQj3Cg ITbz6o4LJug
  5. Nera kalbos apie kokybe, ir ne su tokiu padargu dirbti tokiomis salygomis... ir aisku kad 100% plugo sis padargas negali pakeisti, taciau jei reikia greitai suarti pries seja gera iseitis o ir siu MINI plugu kaina neperdidziausia. Darbas kitomis salygomis: 7LKKNXkQkdQ
×
×
  • Create New...