Jump to content

zymantas

Nariai
  • Pranešimai

    23
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario zymantas paskelbtas turinys

  1. zymantas

    Sėklos - Perku / Parduodu

    Gal kas turi kvietrugių sėklos aplink Šakius?
  2. Kodėl vederstad rapid 450f pulsuoja ventiliatorius sumažinus apsukas? Padidinus dingsta bet jau kompas meta kad per didelės apsukos?
  3. zymantas

    GEDIMAI

    Sveiki, kas galėtų būti, jei jungiant bėgį traktorius stipriai sutrukščioja, labai negažiai perjungia bėgius, turi net gazą atleisti tuo momentu? Traktorius john deere 7800 power shift dėžė.
  4. ar pakeltų mtz 82 amazone d8 40 super noragine su grudais ar nekeltu priekio?
  5. Yra ir kojinis. Gal tas kur tarp sankabos ir stabdžio?
  6. Sveiki, pas john deere 4755 yra kojinis gazas ar tik su ranka reguliuojasi?
  7. zymantas

    GEDIMAI

    case mxm 190 2004m istikruju tai dar pirkt noriu, sake kad reikia kalibruoti greicio deze ir tarpine keist variklio ir idomu kiek viskas kainuotu ir pan.
  8. zymantas

    GEDIMAI

    Gal kas zinot kokie zmogeliai aplink Kauna tvarko case traktorius?
  9. zymantas

    Betonavimas

    nu as nezinau koke ta plevele, del to ir klausiu.
  10. zymantas

    Betonavimas

    Sveiki, noriu issibetonuoti aruodus kad grudai nedregtu, nes dabar yra tik isbetonuota, girdejas kad betonuoja po to tiesia plevele kaskokia ir vel ant jos betonuoja, ar po to tikrai dregmes netrauke? ar tai pasiteisine? ir koke plevele tiesti?
  11. o kokios vidutiniskos kuro sanaudos arimo i ha? nes kiek ziurejau tai 9t jis sveria tai kaskaip atbaido kad labai daug kuro naudos.
  12. sveiki, nusiziurejau john deere 8200 noreciau suzinoti apie ji, ar patogu su juo dirbt? ar labai gendantis traktorius? Gal kas turit toki ir galetumet pasakyt kokie + ir - Tampyciau su juo sejamaja amazone ad402 su freza kg402 ir galvoju dar ant priekio det kultivatoriu ir is karto i arima set ir aisku pluga dar kabinciau. O gal yra koks geresnis variantas nei 8200?
  13. pas mane lengvos zemes ir nera kalnu.
  14. sveiki, sudomino sejamoji amazone rpd 401 su freza kg. Ir norejau paklausti kokio galingumo traktoriaus reik siai sejamajai? ieskojau forume, tai radau kad 1m reik 40ag tai tokiai sejamajai reik 160ag galingumo traktoriaus ar tai tiesa?
  15. ne nepirkau tik taip dairaus
  16. o kaip traktorius JD 6400?nera kokiu ligu ar pan?
  17. http://auto.plius.lt/skelbimas/zemes-uk ... /id-984167 ant kapota kiek matau tai cx parasyta. gal nori isdurt jie tada
  18. tai niekas negali patart ar niekas neturit?
  19. Sveiki, radau nadota case cx 100 su frontaliniu krautuvu uz 60000lt.ar apsimoka pirkt? kokie jo trukumai ir privalumai butu idomu suzinoti.
×
×
  • Create New...