Jump to content

Venckutis

Nariai
  • Pranešimai

    3
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Venckutis paskelbtas turinys

  1. Venckutis

    Kombaino išsirinkimas

    ....visame pasaulyje pirmauja Class ir New Holland kombainai. JD lieka 3-cioje vietoje, o paskui eina visi kiti. Lietuvoje didziosios ZUB taip pat dirba tik su Class ir NH. Daug buvo prisipirke JD, nes ju vardas buvo populiarus. Bet dabar keicia i Classus arba NH. JD traktoriai tai geri, bet apie kombainus nera ka kalbet.... As rinkciausi NH CX modeliuka, arba pigesni CSX7080 kuris irgi turi papildoma kulimo bukna vadinama "rotoriniu separatoriumi". Pagal nasuma ir iskulimo kokybe niekam nesulileidzia ir kaina gana padori. Del serviso: visose imonese yra trukumu, ypac sezono metu, kaiv visiem visko reikia ir servisai nespeja. Servisas dar priklauso nuo regijonu. Vienur mechanikai operatyvesni kitur miegantys.... Daug pazystamu turi NH ir vargo nemato.... O geriausia butu pasikalbet su paciais ukininkais kurie dirba ir mato minusus ar +.
  2. ........teisingai "mm" rase. Gamykloje tos pacios serijos traktoriai turi vienodus variklius, tik skirtingomis galiomis. Varikliai niekuo nesiskiria, tik programiskai pakeistas galingumas. PVM kaip ir automobialiai: BMW530 iki 2001m - 184AG, o nuo 2001-2003 194AG. Variklis tas pats. As savo 503 - 184AG "idejau cipa" - dabar virs 200AG. 5 metai droziu, jokiu bedu. Tik maziau kuro valgo........
  3. Zetor traktorius nera blogas, bet niekuo nesiskiria nuo MTZ (tik brangesnis). Tai kam moketi brangiau uz ta pacia kokybe. Kainos ir kokybes atzvilgiu reikia rinktis is: NH, Case, Massey Fergusson ir t.t. PVZ: NewHolland T7030, turi 167AG vardine galia. Kaina (pilnos kpl.) apie 250000,- be PVM. Po metu pasidarai "Cip tiunonga" ir turi virs 180AG. Lygiai taip pat su kitais gamintojais. Nes jei renkiesi galingesni varikli: PVZ NewHolland T7040 (182AG) tai kaina bus gerokai aukstesne, o variklis tai tas pats, tik gamykloje padidinto galingumo, ka po metu ir silpnesniam gali pasidaryti.
×
×
  • Create New...