Jump to content

Laima700

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Laima700 paskelbtas turinys

  1. Nu geras....meluoja pirmu sakiniu. Pasarai kainuoja 1,25 lt. Saunusis "elektrikas" ir cia nusikliedejo....... matosi, kad triusio aplamai arti nera mates, o pardavineja narus is jau panaudotu tvoru.... Fui. Tai ne diskusija, o melagio kliedesiai !!!!!!
  2. Gerb. Kestai Tikiu viskuo, ka darau- kitaip nedarycau.
  3. Gerb.Kestai Kodel tureciau problemu su realizacija? Juk pasirasiau 3 metu triusiu supirkimo sutarti? Tuo ir skiriasi pesimistas nuo optimisto.......Gal jau nebezyskit. Man gerai, o jei Jus turit problemu- reikia jas spresti, o ne kitus "prausti". Sekmes.
  4. Turiu pasistaciusi 14 minifermu. Pinigelius gavau kaip neigali savo verslui. Nesigailiu ne dienos. Jokiu problemu del pasaru. Pergyvenau del aukstos temperaturos, bet triusiukai stiprus ir puikiai auga. Jau emiau suvedineti.....Konsultacija is tos Jusu keikiamos EKOLIT be jokiu problemu. Net atvaziavo pirma karta kergiant, nes esu "asfalto" vaikas. Manau didzoji daugauma cia ne besidominciu verslu, o etatiniu nevykeliu, kurie nei patys kazka daro, nei ramiai gali ziureti, kai kiti skinasi kelia i versla. Gal jiems istempta ranka, ar gyvenimas is pasalpu maloniau- man ne. Tikiu savo sekme ir net nereaguoju i liguistas pastabas! Visiems kitiems- nuosirdziausi linkejimai.
  5. Sveiki, busimieji ir esamieji triusininkai, taip pat tie, kurie nekada jais netaps! Paskaiciau komentarus "zinovu", pavyduoliu, neismaneliu, bei staliu.....Kol jus kliedit- as jau skaiciuoju pelna. Auginu triusius akademiko ( ne santechniko ar staliaus) Michailovo metodu ir dziaugiuosi. Taip, investavau nemazai, bet neturiu problemu nei su realizacija, nei su triusiu ligom, nei su ju skiepijimu... ir nieko nemokejau uz isamia informacija "Ekolit". Sekmes kliedint....o as jau darau versla!!!!!!
×
×
  • Create New...