Jump to content

BeNiko

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Prisijungė

  • Lankėsi

BeNiko pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. BeNiko

    Už kiek perkate žemę?

    Jei tai būtų mano žemė, tikrai nepardavinėčiau. O tėvai seni, todėl ir sugalvojo "padalinti" vaikams O kad tiek mokėtų, kiek rašot, negirdėjau Pasakykit, kas tie vokiečiai, kurie už tiek perka, turim dar gabalą žemės
  2. BeNiko

    Už kiek perkate žemę?

    Nebent reikia pinigų kam nors labai, šiaip bandyčiau atkalbėti. Parduodant, galėtų bandyti gauti 5-6 tukst.Lt/ha,jei pavyks 7. Jei parduos, jei nesunku,parašyk,kiek gavo.Įdomu,kokia yra tikra kaina.Ne kiek prašo,bet už kiek realiai nuperka. Sveiki, kažkada prašiau patarimo dėl žemės pardavimo. Tai va, šią savaitę žemė parduota po 6900Lt/ha Agrai Corporation (http://agra-farms.com/lt/agra-corporation/paslaugos.htm)
  3. BeNiko

    Už kiek perkate žemę?

    Jurbarko raj. Rupeikių kaime.
  4. BeNiko

    Už kiek perkate žemę?

    Ačiū. Na, pinigų niekad per daug nebūna:) Bet ir gaisro nėra su pardavimu. Prieš keletą metų (4-5) už tą žemę siūlė po 2000/ha, dabar siūlo po 5000/ha. Manau, kad vis gi protinga būtų dar jiems susilaikyti su pardavimu Bet jei vis gi nuspręs parduoti, parašysiu, kiek gavo;)
  5. BeNiko

    Už kiek perkate žemę?

    Sveiki, gal kas pagelbėsit/patarsit? Tėvai turi 7ha žemės (45bal.) Jurbarko raj. Ketina parduoti. Kaip manot, kiek galima būtų realiai gauti? O gal iš viso atkalbėti nuo pardavimo?
×
×
  • Create New...