Jump to content

Piliaklanis

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Piliaklanis paskelbtas turinys

  1. Sveiki, Keiciam T40 sankaba ir isminamus guolius ir pastrigom su... 1. Nuemus diskatoriu bandem nuimti isminamus guolius, kokia paslaptis juos nuiminejant? Pro veleneli nesusimauna guolis..., kaip nuimti velena? Yra fiksatoriai kazkokie? Nuo greiciu dezes radau plokscia fiksuojancia saiba kuri laiko nuemus situacija nesikecia ir velenelis nenusiema. Bandem su visu kelmu kur sukasi prie greiciu dezes jis irgi nenori isimti. 2. Kiek normalu kad klebetu sankabos velenai( darbinis, bei pagrindinis) pas mane kliaba apie 1cm aukstyn zemyn. Ar tai leistina ar velenu guoliam amen. Velenu guoliai isitraukia i greiciu dezes puse ar is sankabos?
  2. Starteris suka lygiai taip pat kaip visada t.y lengvai todel klynas ar uzvilkimas mazai tiketinas. Kuriant ir tampant 5 begiu jokio pasalinio garso........ Keista kad kompresija smarkiai visur vienodai nukritus iki ~10bar Degimo dantraciai tie kur tarp pagrindinio veleno ir paskyrstymo velenelio ? Kaip juos patikrinti nepaskerdus motoro?
  3. Sveiki, nekuriant naujos temos turiu panasia beda Dirbant prie apkrovu pradejo smarkiai kalti, mesti juoda duma ir po 10s uzgeso. Bandant kurti suka graziai kalimo nera taciau nesiveda. Uztempinejant meta balta duma bet nesiveda. Pamatavus kompresija rezultatai 1-10bar 2-12bar 3-8bar 4-9bar Kas cia galetu buti?
  4. Na reguliavimas sek tiek padejo, taciau vistiek buksuoja gaves dideles apkrovas... Dar isleidau apie 250ml tepalo is po smagracio ar jis ten turi apskritai buti ? Ar reiskia kad leidzia po truputi tepala ar priklauso kazkiek sutepineti? p.s ka turejai omenyje ''smarkiai uzvesti varztai''( variklio ir nepatikrinai kitų dviejų lopelių. Tos turėtų būt užverštos).......ta prasme reikia nedasukti varztu?? Darbine sankaba reguliuojasi su atsuktuvu ir uzsiverzia kontrovezle, pagrindine sankaba paprasti varstai su fiksatorium...
  5. Aciu tau bandysiu pareguliuoti nes buksavimas yra tik gavus dideles apkrovos, tik klausimas yra ''Tada užverži darbinės sankabos reguliavimo varžtą iki galo'' as radau tik du budus pacio pedalo ir diskatoriaus lopeliu ar yra dar trecias koks? Pas mane paziurejau tarpas tarp lopeliu ir isminamo guolio apie 1cm.... jei nesunku brukstelk del to ''darbinės sankabos reguliavimo varžto '' nes varikliuose ir t.t kertu o sankabos ypatumai man dar nesuvirskinti
  6. Sveiki turiu problema pradeda buksuoti T40 darbinio veleno sankaba ar galima ja reguliuoti? Jei taip tai kaip? Jei reikia keisti tai reikalingas skirimas T40 per puse?
×
×
  • Create New...