Jump to content

arunass

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

arunass pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. arunass

    Lazdynai

    Skiepijau ta neaiske,bet skania ale ,,barselona,,y isauginta is pirktinio riesuto sejinuka ir laukini is krumu,dar bandziau raudonlapi yskiepinti y ta skanu kruma del grozio kelias sakas.Is visu tu skiepu prigijo gal 1 ir ta pati nulauziau netycia.Tuo paciu laiku skiepytos ir obelys ir abrikosai su slyvom ir vysnios prigijo gan normalus procentas.Gal yra kokiu niuansu skiepijant lazdynus,kiek zinau tai graikiniai tikrai sunkiai skiepijasi.
  2. arunass

    Lazdynai

    Pries kelis metus kainavo 15-20 litu pernai 6-8 eurai o 13 tai baisu
  3. arunass

    Arbūzai

    Siemet bandysim skiepyti arbuza y moliuga,https://www.youtube.com/watch?v=cRbt3pyPs8Y
  4. arunass

    Lazdynai

    Tai gal parasytumet kelis savo favoritus,o tai pardaveju veisliu aprasyme tik ,, skanus,,labai skanus,,puikus,, Gal dar kas bandet skiepyti,kokie ten niuansai nes pernai neprigijo is desimties skiepu ne vieno.
  5. arunass

    Lazdynai

    Labas,matau yra daug auginanciu įvariu veisliu,bet niekas neraso apie skonines savybes riesutu.Siemet derejo 2 krumai pirkti kaip,,barselona,, vienas tik antri metai kaip pasodintas ir atitinka veisles aprasymus turejo gal 10 riesutu tai skonis toks paprastas,kitas neaisku kas riesutai mazesni,lukstas plonas ir skonis daug geresnis.Pavasarui planuose pasodint dar pora krumeliu. Taigi ydomu kokie jums riesutai skaniausi,nes skonis ir is turgaus pirktu gan stipriai skiriasi,kiti dar turi plevele kuria sudauzius kevala dar tenka nuimti.
  6. arunass

    Česnaku auginimas

    gal butu galima ir viesai pasidalinti auginimo paslaptimis nors kazin kiek cia tu paslapciu svarbiausia cesnakai meksta mesla,kirminai ju nepuola,ir laiku nuskabyti galvutes
×
×
  • Create New...