Jump to content

Glokas

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    ŠAKIAI

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Glokas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Mintį supratau. Būtinai apsvarstysiu.
  2. Tikrai nesakau ne. Ką tokiu atveju pasiūlytum?
  3. Visi darbai pradedant skutimu, arimu baigiant purškimu ir priekabos vilkimu. 70ha.
  4. Ačiū už nuomones. Komercinių pasiūlymų negavau, tik iš Deutz Fahr ir Steyr. Visi kiti pagrindiniai atstovai vienaip ar kitaip susisiekė. Pagal kainą ir komplektacijų palyginimą priimtiniausi variantai pasirodė Valtra G125e ir Claas Arion 440. Kadangi nei trupučio nesu susidūręs su vakarietiška technika sunku kažką galvoti, bet kaip ir minėjote ruošiuosi vykti į atstovybę apžiūrėti šiuos modelius, tik įdomios visų nuomonės apie servisus ir pačius modelius.
  5. Visi augalininkystės ūkyje. Arimas, skutimas, kultivavimas, purškimas ir t.t. kitų pasiūlymai man per brangu, o pigesni prastesnės komplektacijos
  6. Sveiki. Gal kas dirbate su Arion 440? Gavau pasiūlymą įsigyti tokį naują. Kadangi su vakarietiškais traktoriais nesu dar susiduręs nežinau ką rinktis. Nes dar turiu ir iš Valtros pasiūlymą G125e. Ačiū už patarimus.
  7. Sveiki. Esu naujokas forume, todėl bandau paklausti šioje temoje. Pagal paramą bandysiu įsigyti pirmąjį vakarietišką traktorių. Gavau pasiūlymą Valtra G125e. Gal kažkas susidurę? Ar vykęs variantas? Kaip rovaltra servisas šiai dienai?
×
×
  • Create New...