Jump to content

kadussc

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario kadussc paskelbtas turinys

  1. Sveiki visi. Norime Jus pakviesti į prezentaciją, kurioje viena iš lenkijos grūdų sandėliavimo sistemų gamintojų - AGREMO SP. Z O.O. pristatys savo gaminamą produkciją (grūdų bokštai, universalios valomosios). Nepraleiskite progos užsukti ir paklausyti kokios grudų sandėliavimo sistemos yra, iš ko jos susidaro, kokie jų privalumai bei trūkumai. Prezentacija nemokama! Dėl prasidėjusių darbų žemės ūkyje prezentacijos data dar nėra tiksliai nustatyta, todėl registruodamiesi į prezentaciją nurodykite prašome savo norimą datą. Gavę Jūsų pasiūlytas datas banysime nustatyti vieną ar kelias prezentacijos datas. Registruotis į prezentaciją galite adresu -> http://www.zemesukiui.kadussc.eu/compon ... w,ckforms/ Jeigu turite kokių klausimų dėl planuojamos prezentacijos prašome kreiptis [email protected] arba 864040206.
  2. kadussc

    Trašų kainos

    tai aisku kad israso, tik pvm 0%, o kai tas saskaitas perduodi vmi automatiskai ataskaitinis laikotarpis pasikeicia i kas menesini, tada gali parasyt prasyma kad pakeistu i kas pusmeti ar metus... Taip tikrai. Saskaitas israsome, tik PVM 0%.
  3. kadussc

    Trašų kainos

    Lenkijoje trasoms taikomas 7% PVM, bet kaip minejau perkant per mus ar tiesiogiai is lenkijos netaikomas joks PVM.
  4. kadussc

    Trašų kainos

    Kaina nurodyta LT kieme.
  5. kadussc

    GRŪDŲ BOKŠTAI

    Tikrai galima pirkti be PVM pasinaudojus parama (supraskite teisingai. Sioje vietoje kalba eina apie lietuvoje registruota juridini asmeni, kuris produkcija perka is uzsienio). Turime irodymu, bet ju neatskleisime
  6. kadussc

    GRŪDŲ BOKŠTAI

    Gamintojas tikrai ne KADUSSC. Gamintojas yra lenkijos gamykla, kuri prekes i Lietuva parduoda be PVM. Jokie dedes is mokesciu negali ateiti ir paprasyti jokiu pinigu. Ar as neteisus?
  7. kadussc

    Trašų kainos

    Beje, salietros kaina pas mus 838PLN o tai 745 LT be PVM
  8. kadussc

    Trašų kainos

    po kiek dabar ir kas, kasa pardavineja? kasas 840lt.su pvm.o salietra agromaxas uz grynus vakar siule po 875 bet sake kad kaina tokia bus gal 2-3 dienas.Cia Vilkaviskio. Žinome iš kur gauti KASA po 591 Lt. be pvm. (PVM jus ir nemoketumete). Pasikrovimas Lenkijoje. Minimalus kiekis - 24 tonos. Ka siulote uz tarpininkavima?
  9. kadussc

    GRŪDŲ BOKŠTAI

    Sveiki. Galime pasiulyti ivairiu talpu konusinius, plokstadugnius bokstus, pasaru bokstus. Atskirai galima pirkti dziovyklas, valyklas. Visas pirkimas vyksta tiesiogiai is lenkijos del to netaikomas PVM. Cia galite rasti nuotraukas ir aprasymus: http://www.zemesukiui.kadussc.eu/index. ... &Itemid=12 Pagarbiai Giedrius 864040206 [email protected] Kadus S.C. Ul. Sejnenska 1, 16-400 Suwalki, Lenkija http://www.zemesukiui.kadussc.eu
  10. kadussc

    Trašų kainos

    Sveiki, mielieji ukininkai. Esame Lenkiska imone, kuri gali pasiulyti Jums praktiskai viska ko Jums reikia zemes ukiui. Visa produkcija vezama tiesiai is Lenkijoje esanciu gamyklu. Pliusas tas, kad mes kaip lenkiska imone visa produkcija parduodame be PVM'o. Siai dienai galime pasiulyti sekacia produkcija sekanciomis kainomis: 1. Skystos trasos su visais reikalingais mineralais. Kainos prasideda nuo 6.15 PLN iki 11,17 PLN uz litra perkant 1000-cio litru tarose su pristatymu. 2. Amonio salietra (N34) - 838 PLN uz tona. 3. Pesticidai, herbicidai, fungicidai, augima reguliuojantys preparatai ir t.t. 4. Grudu bokstai, universalios dziovyklos, valomosios ir t.t. 5. Visa zemes ukio technika. Jeigu domina dalykai, kuriu nepaminejome prasome uzklausti atskirai el. pastu [email protected] arba telefonu 864040206. Giedrius http://www.zemesukiui.kadussc.eu/ (atsiprasome uz nepilnai isversta infomacija ir jos kuduma, bet apie viska manau galima pakalbeti telefonu )
×
×
  • Create New...