Jump to content

Dede

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Dede paskelbtas turinys

  1. Dede

    Ką pasėsi ... 2011

    Galiu pasakyti, kad dotnuva eksponuos specelei is uzsienio atsivezta galingiause traktoriu, prie scenos vyks stihl timbersprts programa be viso sito daug ivairiu produktu zemes ukio tematika. Visu lankytoju nelaimei oficiali lankytoju automobiliu statymo aikstele via baltica pirma juosta, todel galit nesistengt pasistayti prie pat parodos, nes ten stovejimas tik su leidimais, jei bus sausos pievos gal organizatoriai leis i pievas statyti.
  2. Dede

    Mtz 1221.4

    Tai sakot verta imti su deutz varikliu? Kaip tie varikliai laiko, dar apie juos jokiu atsiliepimu negirdejau. Ka dar galit pasakyt apie deutz variklius belaruse? Gal kas turit su tokiu varikliu ir galit pakomentuot?
  3. Kiek mes pastebejom ar 82 ar 1025 kuro sudegina mazdauk tiek pat uzardamas ta pati plota.
  4. Dede

    Mtz 1221.4

    Tai sakot verta imti su deutz varikliu? Kaip tie varikliai laiko, dar apie juos jokiu atsiliepimu negirdejau.
  5. Idomu ar rusai patys surinkineja deutz variklius ar juos gauna surinktus ir tik ideda vietoj mmz'eko, jei patys nesurinkineja tu varikliu turetu buti gana kokybiski varkliai.
  6. tik visa beda, kad uz ta pati kainos ir galios santiki nelabai ka is importiniu gali nusipirkt ir beto bielkaus yra tikresni arkliai negu paemus vakarieti su tiekpat arkliu ir kaip dauguma sako, kai priziurai technika tai ir tarnauja gerai, nepriziuredamas ir vakarieti gali lengvai uzmust.
  7. Skaitinejau foruma, bet taip ir neradau atsakymo ar Deutz ar su MMZ varikliu geriau belarusa pirkt, nes ju kaina 5000lt tik skiriasi, siuo atveju kalba aina apie 1221.4
×
×
  • Create New...