Jump to content

sth55

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario sth55 paskelbtas turinys

  1. nulupk virsrus bus paprasti 13ikiniai ratai.
  2. sth55

    izh planeta 3

    Jej ka yr toks oldtimer.ten.lt forumas .
  3. sth55

    Rankiniai siurbliai

    Nufotografuosiu prie progos . Darbo principas išsikišančios lopetėlės. Pigutis jis, kinietiškas. Va darbe turiu tikrą japonišką specialiai kurui siurbti. Jame aukštinantis reduktorius , o viduje tokie du "kaulo" formos rotoriai. To daikto našumas 1ltr/1aps. Va kur daiktas, tik kaina nedžiugina - apie 650 lt... Bet per 200 apsukimų 200 litrų statinė tuščia nu jo ,net kazkaip stebuklingai skamba-1l 1 apsukimas .Su maniskiu reikejo cisternytes dugna nusiurbt,ir tai reikejo jau tiek ji sukt kad poto rankas net skaudejo .
  4. sth55

    Rankiniai siurbliai

    Gal foto saviskio galit ikelt?koks darbo principas:dantraciai ar issikisancios lopeteles kaip pas mane?
  5. sth55

    Rankiniai siurbliai

    Dekui kolegai jaunas.Kai pirkau sake kad paima is kokio 1;1.5m gylio,bet praktiskai tai is 2.5 paeme,tik pries siurbima reikejo su atrabotke ji prasukt,nes iki tol kompresijos neuzteko kad iskelt.
  6. Sveiki esu cenais naujokas,tai nepykit jei durnai pasirodys:Kieno gamybos sitas rankinis siurblys,pirkau siandien panevezio masinu turguj,mokejau 50lt,pardavejas sake kad veza is Rusijos,bet is isvaizdos gali but ir kinietiskas.Tai kieno gamybos jis?Ps labai geras daiktas saliarkai siurbt .
×
×
  • Create New...