Jump to content

pppauliune

Nariai
  • Pranešimai

    66
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    kedainiai

pppauliune pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. labas vakaras norejau pasidometi ar eringom avim nieko blogo kad duodu karves pieno gert aisku ackiedziu su vandeniu.nes kaip priprato nelabai vandens nori jai pieno neipilu.
  2. sveiki norejau pasidomet kad nepakenkciau savo parsam ,pradejau jiem duot kukuruza eda tikrai labai gerai myltu net nenori bet ar gerai jiem duot daugiau kukuruzo nei myltu.
  3. pppauliune

    vistos

    laba diena gal kas zinot arciau kedainiu kur galim isigyti tu atidyrbusiu visteliu.isanksto dekui.
  4. pppauliune

    Avininkystė.

    laba diena isigijau kelias avytes tik neturiu per daugiausiai sieno tai noriu paklausti o tas senainis tynka?kur buna i balta plevelia suvyniotas.dekui
  5. pppauliune

    Avininkystė.

    sveiki norejau paklausti ar eringai avytei galima duoti vaistus nuo kirminu?
  6. gal netaip supratot tikrai duodu ryte ir vakare myltu cia tik del obuoliu klausimas tikrai neseriu vien obuoliais.
  7. sveiki kiauliu augintojai turiu toki klausimeli duodu kiaulei dauk obuoliu ji gan gerai juos eda bet papasakojau kaimynam kad gerai eda ir jie pasake kad negalima duot aceit obuoliu rukstis sues jos skrandi ir zarnas ar tai tiesa ?
  8. pppauliune

    Avininkystė.

    sveiki norejau pasidometi o avytem tynka druska kur karvem duodama?
  9. sveikas,taip pastebejau laiko koja pakelus galine ir ka tai reiskia?????
  10. slitinejimas tikrai ne isbado,nugaros neisriestos koju nekilnoja,nu nelabai noriai ede,visada suezdavo kokia 15 l kibira paskutiniu metu 6-8l kibiriuko ustenka ir dar palieka.myltai tikrai nepaplieke.dar pas viena labai seriai pasisiause nekaip atrodo.o del pieno negali buti?dar yra pas abi aplink akis patine .
  11. seriau plykitais myltais ir pienu.taip stovi jos ant siaudu nu nezinau lyk nekarsciuoja.
  12. pradzioje kelias dienas viduriavo bet dabar atvirksiai labai kietai daro.laikiau para needusias atrode kaip ir acigavo ,paseriau ryte o vakare gryzes is darbo ziuriu jom vel nekas.taip myltai mieziniai.o ar didelis pieno kiekis gali sukelt jom negalavima?ant karto 5l abejom kiaulem.
  13. tas ir yra algu nemoka nera uska ir daktareli kviesti.o cukriniu gaudavo kokia 15 -20kg(per para) aisku ir plykitu myltu.dabar duodu tik plykitus myltus ir piena.
  14. sveiki gal galit padeti?auginu dvi kiaulytes viena mazdauk 60kg kita 80kg ir pries savaite kaskas nutiko jom smarkiai sumazejo apetitas.duodavau nemazai cukriniu runkeliu nuo kirmeliu daviau.vet vaistinei sake didelis kiekis cukraus kraujije ir turetu po poros dienu acigaut bet praejo 4d ir dabar dar blogiau ,smarkiai nukrito svoris.jai acistoja vaiksto abdususios (kaip gyrtos).
  15. pppauliune

    Triušių auginimas

    galimas variantas kad cia ausu erkutes,mano triusiam panasiai buvo tai cia triusininkai patare nusipirkti vet vaistinei biokill.pora kart ispurskiau ir viskas susitvarke
×
×
  • Create New...