Jump to content

RolandasP

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

RolandasP pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Aš taip ir padariau kaip tu rašai net nepjoviau tu baltų o padariau skylutes plastmasiniuose ir gerai laikosi be jokių varžtelių. Taip aš irgi supjausčiau seną ir užmoviau ant galų tik kai kuriuos numovė gal reikėjo daugiau užmauti ar kokiais klijais patepti. Ant priekinės eilės tai viskas gerai ten užtenka ilgio ir be gumos neišsimauna. O ant antros eilės jeigu guma nusimauna ir sėklavamzdis paeina į šoną tai jį suplėšo.
  2. Sveiki, gal kas žinote kur gauti tokiai sėjamajai guminių sėklavamzdžių?
  3. RolandasP

    Galvijų ligos

    Pas mane irgi pradejo karves viduriuoti,jos yra mesines ir laikomos palaidos, gali iseiti i lauka ir neuzilgo turi pradeti versiuotis, ka patartumete daryti
  4. RolandasP

    šienapjoves

    Kaina 20+PVM, turėčiau šiemet išbandyti ir 3,2 metro kogero Ne, plotis 2,8 m. greito keitimo peiliukai, apsauga nuo akmenų
  5. RolandasP

    šienapjoves

    Kaina 20+PVM, turėčiau šiemet išbandyti
  6. Įdomu kokių subsidiju lauki, už pernai parduotus bulius tai nesulauksi nes nebemoka.
  7. Na nezinau, as laikau grynaveislius angusus ir turejau viena pienine juodmarge, tai misrunas yra zymiai didesnis uz grynaveislius.
  8. Šiaip tai pieno ūkis visada yra ir bus perspektyvesnis jei tau yra sąlygos juo užsiimti. Nes pajamos yra pastovios kas mėnesį ir nereikia laukti dviejų metų kol jautis užaugs ir dar kokia bus kaina, taip kad rimti ūkininkai prie mėsinių auginimo tikrai nepuola. O tie kurie mano kad su mėsiniais labai paprasta, t.y. tik nusipirkai ir paleidai į laukus po to pagavai ir pardavei tai tegu pabando.
  9. Galiu pasiūlyti Angus grynaveislius buliukus su kilmės dokumentais, puikios genetikos 9-10 mėn. amžiaus, svoris apie 350 kg. Kaina 4000 lt.
  10. Ar tą įrankį galima naudoti kai karvės laikomos palaidos ir veršiuojasi gulėdamos
  11. Gal kas zinote kur butu galima Lietuvoje isigyti panasiu tvoru kad fiksuotu karves galva.
  12. Na taip butu gerai buliukas, jau esu isigijes 6 veislines telycaites, 7 menesiu amziaus. Panasaus amziaus reiktu ir buliuko, kartu uzaugtu.
  13. Aciu. Pas Antana jau buvau nuvaziaves, na teisingai forume rase tas zmogus uzsiima viskuo ir ne visada visur suspeja. Ta ukininke is selemos kaimo irgi zinau, ji turi nemazai ir pieniniu karviu. Dar turetu laikyti Sakiu rajone, Alytaus r. ar kazkur toje puseje. O aukstaitijoje kiek zinau didesniu bandu nera.
  14. Sveiki, gal kas zinote kur galima isigyti grynaveisliu angusu Lietuvoje. Buciau dekingas jei parasytumete ju adresus.
×
×
  • Create New...