Jump to content

mortale

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario mortale paskelbtas turinys

  1. mortale

    Patarkite del paramos

    taip, as jau daugeli metu planuoju braskiu bent 50aru pasodinti, nes net sia vasara mini verliuka turesiu su braskem Toliau vis apie paukstininkyste masciau, esu ir putpeles kaime auginus-labai patiko... Tik kaip su ta parama? ar imanoma kazka pradziai gauti, ar pirma jau reiketu is savuju pinigu ta pradzia padaryti? pvz jaunojo ukininko iskurimui ir tt...?
  2. mortale

    Patarkite del paramos

    Sveiki. Esu visai zalias zmogus ukyje bei paramos gavime. Domina smulkus ukis, misrus ukininkavimas (nors planuose veliau butu ir kaimo turizmas). Zemes turiu nedaug (klaipedos raj) 50aru+1.5 ha. Dar neturiu ne 30m. Ukininko pazymejima isgyjau pries 3menesius. Ant 50aru projektuojames ukininko sodyba, statysim nama. Ar imanoma tokiai zalikei gauti kokia parama? Noretusi ta 1.5ha isnaudoti naudingai. Gal kas nors ka patars? nes skaitau as tuos aukstojo pilotazo matricas ir kolkas neturiu jokio suvokimo, gal kas is praktikos ka parekomenduotu?
  3. mortale

    Triušių auginimas

    Tai jei pvz turi apie 40 pateliu kiek vidutiniskai gali gaut pelno per savaite/menesi? parduodant triusius mesai.
  4. niu zmones negi sunku parasyti nuorodele su tais brezinukais.. ieskojau pusdieni rusu tinklapiuose.. neradau..
  5. mortale

    Triušių auginimas

    Sveiki visiems.. Esu naujoke. Skaiciau skaiciau jusu tema, kol akys varvet nepradejo Ir taip galutinai geriausios nuomones nesusikuriau. Pradesiu nuo to kad triusius auginti tik rosiuosi. Kaime seneliai isskirtu man "licna" tvartelioka, kuri zadu isdezinfekcint ir statyt narvus. Triusius augint zadu tik del saves, tik i savo bliuda det, o ne pardavynet ar dar kitaip uzdarbiaut.. Zadu pradet pacioj pradzioj nuo 1patino ir kokiu 3 pateliu (tikiuos uzteks).. Tad ukelis nebus didelis.. Tai mane domintu veislinukai.. tad kalusimas butu toks- kuri triusiu veisle auga didele mesinga ir auga greitai.. nes kiek suzinojau belgai auga dideli, bet juos reikia ir auginti ilgiau.. Tai kokia kita rusis auga greit ir daaaaug? tikiuos supratot ko klausiu.. aisku ir lepumas ju butu idomus, nes nenoriu labai lepios rusies, jei taip butu galima pavadint..
×
×
  • Create New...