Jump to content

baktras

Nariai
  • Pranešimai

    31
  • Prisijungė

  • Lankėsi

baktras pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. baktras

    vistos

    noriu paklausti ar 33 kv. m. gyvendamos 50 vistu prikvepuotu tiek kad nesusaltu? pastatas butu apsildytas.
  2. baktras

    Triušių auginimas

    nuodauziu ir isnesu koki 100 m. i laikus (sitaip uzkratas zymiai geriau pasiskleidžia, jei dar koks katinas kaimynui parnesa uzkrata ant kailio, dar kokis kiskis pro sali sokuodamas pauosto ar uodai pasiurbia is tokio krauja) nes gyvenu vienkemyje ir laukiniai katinai sueda nes pas mene ju ziauriai daug. bet skaiciau kad reikia sudeginti.
  3. baktras

    Triušių auginimas

    as ir auginau triusiukus kugikius, karves pienu, kuo dazniau daviau bet per daznai nes kai tik paimdavau i rankas tuoj ciurksle didziause, o duodavau kol pilvukas issipucia.
  4. baktras

    Triušių auginimas

    tas kur nusipirka 14 mini fermu man atroda kad yra pats reklamuotojas ir tik skiedz nesamones
  5. baktras

    Triušių auginimas

    mano triusiai auga lauko narvuose gal zinote kaip padaryti ziema ka neuzsaltu vanduo, kaip nors apsildyti pigiai? atsiu is anksto.
  6. baktras

    Triušių auginimas

    sinsilai - suauge sveria 5 - 5,5 kg., keturiu menesiu triusiukai jau sveria 3,5 - 3,7 kg., galva nedidele, ausys stacios, trumpos (13 - 14,5 cm.) po snukuciu nedidelis pagurklis, kailis tankus, sidabro spalvos, pilko ar melsvo atspalvio labai pieningos vislios vidutiniskai 8 - 9 triusiukai, lytiskai greitai subresta 5,5 - 6,5 menasio amziau jau gali kergtis.
  7. baktras

    Triušių auginimas

    Burgundai - veislė išvesta 1914 metais Prancūzijoje. Triušių kūnas ilgas - 50-52 cm, nugara plati, ausys stačios, kailis šviesiai rausvas. Vidutinis svoris - 4,0 kg, patelšs veda 7-8 triušiukus, auginami mėsai ir kailiui. Tinka auginti ir broileriams.
  8. silauoges sodinbti reikia i rukscias durpes . sodinti i duobe kurios matmenys: apvali duobe, skersmuo 50 cm., o gylis apie 60cm.
  9. baktras

    melionai

    norejau pasakyti apdulkinti.
  10. sveiki pas mane kambaryje auga melionas turi koki 15 ziedu ar juos butinai turi bites apvaisinti ar ne? is anksto aciu.
  11. baktras

    Triušių auginimas

    o as patele ileidau pas patina ir prisileido tada isimiau ir po kokiu 2 valandu ateinu nei lizdo neiko nera triusiukai guli visi gyvi bet nesirupino ir vaikai numire dar baisiau kad nepagalvojau maitinti is buteliuko.
  12. baktras

    paršavedės

    visi geri patarimai bet geriausiai nusipirk pitona ir neliks ani vienos. aisku pasku pats gali nudvesti nes bus apsiedes o vienai gyvatei per savaite reikia duoti viena pele o cia ziurkes ir tiek daug.
  13. tai nejaugi niekas nezino?
  14. ar uxtekto ozka melsti 1 karta paroje?
×
×
  • Create New...