Jump to content

ukininks33

Nariai
  • Pranešimai

    36
  • Prisijungė

  • Lankėsi

ukininks33 pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. ukininks33

    VECTOR 420

    Visus filtrus pardavineja Livila skambink jiems, turi jie kruvas ju prisiverte. I varikli pilu 10W40 pusiau sintetini, o i hidraulika paprasta.
  2. ukininks33

    don-1500 rapso stalas

    Na kiek žinau ukrainietiski berdiansko stalai nėra blogi tik reikia jį tinkamai susireguliuoti peiliukų eigą, palenkti į apačią pirštus ir kišimo bėdos išsprestos
  3. Na ruselis tikrai nėra kvailas, jai paliko vadinas nėra taip visiškai blogai. Kazin kiek kaladėlių per sezona reikia pakeist?
  4. ukininks33

    PLŪGAI

    irodineti nereikia. Amzius daro savo;) ir zinau, kad pries veja nepa...., todel senas ir liks senas. bankrutave? Gal neinam i krastutinuma? Kam tau pati brangiausia nauja imti? ieskok kainos ir kokybes santykio ir dar nuo jo gausi 50 procentu nuolaida. Nezinau kas tave veza, bet man kapstytis po lauzynus ir pirkti senus trantus uz naujo kaina tikrai nevez baigsis paramos, dar jei ismokas sumazins (2-3 metu periode) ir begs asaros i kaimyno technika beziurint.
  5. beliu bent remontas pigus, o dar kainos dabar jau stipriai pakrito. As geriau sau kazka nusipirksiu, nama atnaujinsiu, o laukuos puikiai belarusas tvarysis.
  6. ukininks33

    PLŪGAI

    senas....be paramos...vokietis.... blin, ukininke, neimdamas paramos tu prarandi bent kazkokia galimybe islipti is savo senos technikos parko. Nereikes ir 5 metu ir tie ukininkai, kurie eis per parama bus atsinaujine visa technika ir pelningai ukininkaus ir tada jau ant taves des skersa. Salietra salietrai, o tu kiek metu gyveni? Tik siuos metus? Buvo grudai po 8-900 reikejo lasiniu uzsiauginti. Atrodo, kad tu per daug dirbi ir per mazai skaiciuoji.
  7. Aciu uz informacija. O gal galetum pasidalinti excel file'ais del grafiku?
  8. Kas tie 19 PPA ant viso kauno? Kas sugebes prasuks europos parama ir nebus taip blogai kaip kitiems atrodo.
  9. ukininks33

    SUPER KOMBAINAS

    Kombainierius ne kombainierius jei nesugeba pries darba ir automatinio, ir paprasto kombaino apziuret.
  10. ukininks33

    2012.12.21

    smegenis plauna
  11. 70 euru cia per ta SAXO? Girdejau Lietuvoje per Orion galima. O kitu budu nebandes? Su svertu? ETF? Ka manai apie kviecius, rugius pasaulinese? Ar ne laikas ir siam commodity'ciui judeti aukstyn paskui nafta, auksa, metalus ir t.t.?
  12. ukininks33

    Ismokos 2009

    yra ir pas mane
  13. ukininks33

    VECTOR 420

    Nueik į LIVILOS puslapi ir bus aisku. Kaimynas irgi buvo pas tuos perpardavinietojus, sake senas jau modelis. Ner ten nei sumacherio reduktoriaus, kopijuoja kitaip, kompiuteris senas. Seniai tokie negaminami. Kaip prie pjaunamo kai prie DON teks sedet ir junginet ilgai taip pat ner smagu. Bet kiekviena preke savo pirkeja juk turi.
×
×
  • Create New...