Jump to content

daliakasta

Nariai
  • Pranešimai

    45
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius daliakasta

  1. sutinku su yavim timesutle norint rimtai stoveti rinkoje,reikia investiciju,daryti skerdykla,saldytuvus ir t.t.todel tie koop. labiau panasus i uab.nesvarbu struktura,svarbiausiai,kad pasidarytu imone kuri galetu sudarineti tikras sutartis su augitojais,pirkt produkcija.opati struktura tiektu i prekyba,uzsiimtu aksportu ir tt.nusistovetu kainos lietuvoje ir atsirastu aiskumas rinkoje.

  2. pas mane viena atsivede tris,tai vienas zymiai mazesnis buvo.po kokiu 2 savaiciu jis aplenke vidurini,o vidurinis nugaiso.taip kad manau daug reiskia charakteris.o jeigu ir isgelbesi, tai daug vargo su juo bus ir vargu ar bus norimas rezultatas.nors ir ziauru,bet tai naturali atranka.pas kita visi trys auga kuo puikiausiai.

  3. gerai sugalvojiai su laiko rele.ruoskimes tuoj spustels.nors svarbiausia,kad nesikaitaliotu atsilimai su pasalimais.pavojingiausia kai po atlydzio gerai spusteli saltukas.priziurekite savo tvenkinukus,nes jai prades dusti mazai kuo galesite padeti,buna velu ir daug prarandi.

  4. as noriu pasakyti,kad darant pagal uzsienio saliu brezinius atsizvelgti reiketu i oro salygas tuose salyse.nes tai gali itakoti statiniu apsiltinima taip pat konstrukcijos tvirtuma.pavyzdziui kur nebuna daug sniego stogo konstrukcija gali buti silpnesne ir pas mus iskritus daug sniego gali kilti nesklandumu.as manau i tai svarbu atsizvelgti,o dar geriau pasikonsultuoti.

  5. pas mane irgi sekmingai eriuojasi is12 atvede 21 ir tik vienas krito.is pirmu 13 7baroniukai ir6 avytes.laukiu toliau dar kokiu 16 turetu eriuotis.pernai buvo prastai,vede vien baroniukus ir tik po viena.dabar auginuosi vok.joudgalvi barona.siemet prades dirbti ziuresiu kaip jam seksis.pernai darbavosi liet.juodgalvis.

  6. valio siemet avytes normaliai eriuojasi.is dvylikos 21 eriukas ir tik vienas krito.laukiu toliau,nes dar nevisos eriavosi.kaip jums sekasi kolegos.o kas liecia pinigus mano nuomone laimingas ne tas kuris daug turi,o tas kuris moka pasitenkinti tuo ka turi.visu pinigu neuzdirbsi,svarbiau sveikata ir optimizmas.

  7. as baigiau siemet statyti.savo galva suplanavau ir ant senu pamatu pastaciau 11 ant 40.puse padariau rastini,kita puse lentini.lentineje puseje balkius sudejau auksciau,kad galeciau ivaziuoti su sigulda.rastine dali skirstysiu i gardus,gad eriuojantis avytes galeciau atskirti.baronus laikysiu irgi atskiram aptvare.rastine dalis isejo apie 210 kv.m.siuo metu turiu apie 30 erevedziu.per ziema paziuresiu ir jei galimybes leis kitais metais bandysiu banda padidinti.lentineje dalyje as galvoju butu per salta,nes pas mus spustelna ir iki -30.o kartais ir savaite ar ilgau.

×
×
  • Create New...