Jump to content

NaujokasJ

Nariai
  • Pranešimai

    12
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius NaujokasJ

  1. Laba diena, 

    Turiu tokį skutiką, lyg pavadinimas "ab bröderna andersson gjuteri skurup". Sudilo tos guoliavietės, taip tikriausiai galima jas pavadinti, nors ten guolių nėra arba jau nebėra. Internete radau tik pas vieną pardavėja kažką panašaus, kurių ir nėra ir po 300eur buvo. Pas mane regione viena agro parduotuvė, kuri neturi, tai nesinori per visą Lietuvą keliauti nežinant ko reikia. Gal žinot kas tiksliai tokių pardavime turi, arba kuo kitu galima būtų pakeisti? Lėkštės ne ant vienos bendros ašies, ant dviejų.

    Bevardis7.png

  2. Laba diena, 

    Kompleksinės ekologinės sistemos veiklos „Neariminės tausojamosios žemdirbystės technologijos“ reikalavimai

    54.  Pagal šią veiklą parama skiriama už deklaruotus laukus, kuriuose taikomas žemės dirbimo būdas be plūgo (neapverčiant dirvos).

    Kaip suprantate šį reikalavimą 'Neariminės tausojamosios žemdirbystės technologijos' , be plūgo. Bent kiek aš suprantu su lėkštėmis galima dirbti? Nebūtinai sėjamosios kur iškarto į ražieną sėja?

  3. prieš 9 minutes , varmas pranešimas:

    Pavasarį bus 2 metai kaip perdarinėjau penkiasdešimto variklį į aštuoniasdešimto, pakeista galvutė, purkštukai, grupė, kuro siurblys, tik alkūninį palikau penkiasdešimto, kadangi buvo nesenai nušlifuotas. Kol kas laiko. Bet galios klausimu vistiek nėra taip kaip turėtų aštuoniasdešimtas traukti. Tavo atveju, jeigu pats remontuosi, turbūt verčiau būtų viską sudėti į savo variklį, tai kaip sako, žinosi, kad dirbs, bet jeigu samdysi meistrą, tuomet paprasčiau ir pigiau nupirkti kitą variklį.

    Galbūt mano atveju ir alkūninį saugiau pasikeisti būtų? Gal pameni kiek tuo laiku už viską gavosi pinigų be darbo?

  4. prieš 25 minutes , waldasxl pranešimas:

    turiu du mtz 50. vienam įmečiau grupe D240 + turbo + i tarpine įdėjau vėžliuką, kuro siurbi palikau. reziumė , darbui kurem sudegdavo 70 l dizelio, dabar 50l diz. 

     

    Tik grupę, turbo kokią dėjai? Daug pridėjo apčiuopiamos galios? Aušinimas lyg turėtų būti? Lengvai pasidaro, kiek žinau, dabar pas mane termostato nėra, galvoju gal gerai būtų įdėti kažkokį, ar nelabai būtinas?

  5. Laba diena, 

    Ar kas nors šioje temoje galėtų  man pagelbėti.

    Turiu MTZ 50 (dar įsidėsiu priekinį varomą tiltą) 1978 metų (pagal dokumentus) su pakaitinimo žvakėmis. Noriu pasiteirauti norint pasidinti galią geriau dėti galvutę MTZ 80, ar visą MTZ 80 variklį? Ar išesmės ten viskas tas pats, tos esminės detalės skiraisi, (galvutė, purkštukai ir dar ten kaikurios dėtalės), o galia bus tapati?

×
×
  • Create New...