Jump to content

audrius30

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario audrius30 paskelbtas turinys

  1. audrius30

    Avininkystė.

    sveiki.gal kas auginat dorper veisles avis?
  2. audrius30

    Triušių relizacija

    sveiki perku triusius. moku 6 7 lt.uz gyvo kg. tel.869936252
  3. audrius30

    Triušių auginimas

    o kokiu kombikormu seriat?mat kretingos tai baltimu ir lastelienos santikis nelabai koks.b.17 l.14,5. unipazo tai kazkur b.18 l.17.kai jus seriat unipaza.?perkat visom triusiu grupem atsikarai ?as pabanziau starterioir penimiem.
  4. audrius30

    Triušių auginimas

    del putimo tai pas mane iskrenta apie 20% triusiuku.seriau kretingos kombikormu.dabar pradejau unipazo duot.del karscio tai gal nelabai nes pas mane tai pastovia kai atskiriu nuo motinu ispunta ir nusividuriuoja.
  5. audrius30

    Versline triusininkyste

    parasikit po kiek perkat pasarus.kaskas rase kad gauna po 0,8 lt?as tai po 1,2lt perku unipazo ir kretingos.jei butu galimibe isigit pigiau siu pasaru nemazai sutaupiciau.
  6. audrius30

    Versline triusininkyste

    versliniu triusinu ira tik man rodos jiems nera tikslo cia rasinet.cia susidaro vaizdas kad vaikai tuos verslus daro.pasidalinkit info kur tuos triusius kisat ?sakisit turgui ha.kiek ten parduosit per diena 1,5,10?o jei reikia i men parduot 200 300 vnt?ka tada.rasot kas perka triusius tik riamiona tezino kuri nieko nemoka ir dar suka svorius.triusidziyu nuotrauku galima is intero prisisiust. parasiau kad perku triusius tai nieks is didziuju verslininku ir neatsirado.turi 5triusius ir nori kaip uz5jaucius gaut .ha haparasikit jei as klistu ar ko nesuprantu .
  7. audrius30

    Versline triusininkyste

    na triusininkai gal priauginot triusiu?
  8. audrius30

    Versline triusininkyste

    jei kas rimtai auginate triusius galime tartis del realizacijos. kainas manau suderintume.laukiu rimtu pasiulimu.869936252
  9. audrius30

    Triušių auginimas

    parasikit liaudis kur tuos triusius realizuojat ? po kiek gaunat? toki vaizda susidariau kad jusu triusiai virtualiame pasaulije.nieks nenori parduot.
×
×
  • Create New...