Jump to content

Arminas666999

Nariai
  • Pranešimai

    1155
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Atsakymai kurių autorius Arminas666999

  1. Prieš 12 valandų, Ogurec pranešimas:

    Sveiki, Case farmall u pro 115 2016m kondicionieriaus 4 pūtimo padėtys nuo pernai pradėjo puliuot 4 pučia normaliai o 3 likusios nieko ne pučia,Dotnuvos servizistai sako nuimt sėdynę posėdyne yra kažkokie "ežiai". Jie ten reguliuoja viską gal kas esat susidūrę su tokia situacija? 

    Greicio reguliatorius bus nukepes. Liaudiskai vadinamas ezys.

  2. prieš 17 minutes , modestas1122 pranešimas:

    Pas manęs pirma pora užstatyta 5sec,kitos neribotai. Pvz vertima plugo esu pajunges ant pirmos, tai kaip ta jungtuka pastumti kad atleidus jis vistiek pabaigtu versti? Kelis kart esu pastebėjas kad jis atleidus migtuka pabaigia paverst. Tik nežinau kaio tai padariau

    Tai tiesiog sujudini (suaktivuoji) ta migtuka ir isijungia laikmatis ir jam pasibaigus issijungia.

  3. Prieš 1 valandų, jawax pranešimas:

    Vamzdelius prapūst nepamaišytų, siurblys, purkštukai, reikėtų patikrint. Bet pradžiai nuo paprastų dalykų reikia pradėt, patikrint turbinos vamzdyną, turbinos slėgį pamatuot ir kompresiją cilindruose, gal sudilus grupė jau. Gal vožtuvai pareguliuot reikėtų, bet kažin ar labai padėtų.

     

    Bendroveje toki turim ar turejom tai viskas  identiska. Siurblys purkstukai ok. As su juo nedirbau tai nelabai gilinausi kas jam yra. Toks vaizdas kad kuro mazai nes praktiskai jokio dumo nemete.

  4. Prieš 6 valandas, Žemdirbys pranešimas:

    Gal kam buvę? 5k pakabinamas vertimo metu sustoja mirties taške ir nebesiverčia nei pirmyn, nei grįžta atgal. Galima atversti tik mechaniškai. Dėžutės keitimas ant cilindro nepadėjo.

    o iki mirties tasko plugas vartosi pirmin atgal? Meginti pajungti kita hidro pora.

  5. Prieš 8 valandas, voras pranešimas:

    Kas per keistas įprotis be popierių, visų pirma dingsta faktas, kas reiškia užmiršk garantiją, antra pinigai kainuoja ir trečia negali įtraukt į sąnaudos ko pasekoje valstybei sumoki 15% pelno mokesčio.

    Niekaip nesueina galai!

    Konstatvau kaip fakta. Kiekvienam laisve rinktis.

  6. prieš valandą, Matazzz pranešimas:

    Nu susimazinau iki minimalaus 50, tai vietoj 0-4cm tikslumo 13greiciu dirbant, pakilo iki 2-10cm , sita senai jau bandes daug kartu 150man geriausia buvo kad ir laukai lygus bet vairas daug jautriau reaguoja ir greiciau susigaudo, pasilieku prie savo nustatymu :)

    Sumaisiau su kita funkcija jo sitas vairavimo intensivuma reguliuoja. 

  7. prieš 59 minutes , Matazzz pranešimas:

    Stovint fotkinta :) , nezinau apie ka tu? Gal kazkas ir blogai neisivaizduoju patarsi gal, nes dirbu tai viskas ok nuo idirbimu iki sejos todel nieko ir nekeiciu  :D laukai lygus kaip stalas :D

    Vairavimo jautris skirtas kompensuoti padargo slidima i sona. Jai pas jus ligumos tai tas parametras visai nieko nelosia. 

  8. Prieš 9 valandas, Karsonas pranešimas:

    Bet problema su padavimu is traktoriaus, nes gerokai per anksti aktyvina stabdį. Jei atleisiu toje vietoje tik prasčiau stabdys... 

    Kalades per daug sukeltos. Matomai nauja priekaba. Ten jie visada daugiau sukelia nei kad reikia. Jai ten "trisiotkes" tai labai lengva pasireguliuot abu atsuk per kokius 5-7 trakstelejimus jai matysi kad maza dar per keleta dantuku.

×
×
  • Create New...