Jump to content

milism

Nariai
  • Pranešimai

    3
  • Prisijungė

  • Lankėsi

milism pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. sveiki, pasidariau as tą hidraulini vairą jumzui. Vairo kolonėlė nuo droningborg kombaino. Bėda tame, kad sukant vaira atrodo kad kiek pats ten to tepalo perpompuoji i cilindra, tiek ratai ir pasisuka. Beje ar ant koloneles griztamojo kanalo turi stoveti kazkoks vožtuvas kuris palaiko slegi? Kaip sprest šią bėdą?
  2. Laba, atsitiko nelabai gerai. Nusipirkau Jumzui nauja belaruso skirstytuva. 4 paėčių. Bet baisiai kaista siurblys ir skirstytuvas. Kaip supratau kaista todėl kad skirtas dirbt tik su tuo apkrovimo mechanizmu. Ar įmanoma kažka dabar padaryt, kad veiktų normaliai?
  3. Pasidalinsiu patirtim: dejau i JUMZ vairo kolonke nuo kazkokio dronningborg'o (100 lt), slangus lytagroj padare naujus, kokių reikia (195 lt), cilindras nuo Nivos kombaino (atidave geras dede ), bakelis kazkoks, be filtro, o siurblys tiko tas pats. Dariau atskirą sistema - taip tikiuosi ilgiau veiks kolonele. Tepalas užpiltas dabar benzininio variklio 10w40. Nieko sudėtingo ten nėra padaryt. Bet, yra vienas bet. Speju kad pas man ant kolonkes isėjimo nėra vožtuvo kuris palaikytu slėgį, taigi vairas nera toks jautrus kaip pvz. claas kombaine, nes ten slėgi palaiko skirstytuvas. Taigi reiks pas kazka klaust keip ten yra is tikrujų. Jei kas galit paaiskinti - bučiau labai dėkingas.
×
×
  • Create New...