Jump to content

ukininkaitis

Nariai
  • Pranešimai

    223
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius ukininkaitis

  1. prieš 4 minutes , ukdavidas pranešimas:

    Tas caddy ir jei naujas tai tik 90kw motoras jei naudotas ir maxi 4x4 tai be 27k nieko nerasi bent 110kw motoru o priekaba dviaše super  kada reikia pasikabini,

    turejau su kuzavu tai nepasiteisino jei reik toliau pavaziuoti ne ekonomiškas ir ne visada vezi tam kuzave beto ten 2x2.5m nelabai ka idesi

    Caddy 4x4geras varijantas,bet didziausias minusas kad zemas.Reiks laukus aplekti tai brauksis dugnas per laiko keliukus vaziuojant.

  2. Prieš 5 valandas, kestoxs pranešimas:

    Ištikrųjų tai jei krovinius vežti tai autobusiukas geriausia ko gero, veždavau ir su pikapu+ priekabele, bet prieš metus pasiimiau renault master, keleivinis, keliu mokesčio nėra. Susidėjau pagalves orines, tai 2+ tonas, du padėklus be problemu vėžį, ir viskas paprasta net rišti nieko nereikia, niekas nieko nemato, automobilis nenusedes, niekas nieko netikrina. Bet dabar galvoju kai karta na max du kartus per mėnesį išvažiuoji, laikyti ji ir mokėti taršos mokestį kuris ko gero pagal dabartinius paskaičiavimus turėtų apie 500 per metus suktis. Truputi norisi permąstyti jo tolimesni likimą…

    As dabar prie ukio turiu keleivini busiuka trafica.tikrai nera blogas dalykas.bet noris 4×4

  3. Sweiki.

    Oho senai nerasyta sioj temoj.

    Tai va is neturejimo ka veikti:)nu visgi ziema.pradejau ziurinetis automobilio y uki.(ukis augalininkyste)pradejau dometis VW AMAROK.

    Gal kas turit vazinejat.?kokios silpnos vietos y ka reiktu atkreipti demesi perkant 2011m Amaroka?

     

  4. prieš 34 minutes , voras pranešimas:

    Turiu daf, paskutinis sezonas pasmane, šiandien tik per 600 000 odometras persivertė, gedimą radau, kondiškės sankabos guolis šneka.

    Rudeniui bus kita, paskutinį derlių pasmane veža.

    Tikrai nenujotas

    Kelintu metu.Apie kiek euru ivertintas bus.:)

  5. prieš 22 minutes , Virgis. pranešimas:

    Nežinau kaip claas, pas NH guoliai stovi, ten laiku perrinktas neturetu subirti, naujas apie 1000 kainuoja, dėvėtas mažiausiai 300, tai laiku guolius perinnkt pigiau vistiek. 

    Naujas mano ir apie 1000€kainuoja.reiks perinkti.

  6. prieš 15 minutes , Virgis. pranešimas:

    Kala dalgis dėl klibejimo, man šiemet NH du kartus dalgį nutraukė, trečią kartą subyrėjo reduktorius, prieš nutraukiant dalgį jau būdavo  ar atidrekę ar kur žolėti tai užkirstdavo dalgį. 

    Tai reikia vadinasi keisti reduktoriu?ar jis tvarkosi

  7. Prieš 17 valandų, Virgis. pranešimas:

    Reduktorius neturi laisvumo, ne smūgiuoja? 

    Buvau atsidares as reduktoriu.nu nieko neradau niekas nesubire lyg viskas ir okiai.Pjaunant prasidarius kabinos duris lyg ir yra garsas kad kaltu dalgis.

  8. On 2017-11-24 at 21:29, zaltys565 pranešimas:

    pas mane dėslumas apie 60 procentų dėslumas, o kaina priklauso nuo kiekio, ir dar kiaušinio skonis priklauso nuo pašaro

     

    Vistu kaina yra stipriai pakilus palygint su rudeni buvusiom kainom.tai manau kaimisko kiausinio kaina 2€ uz 10vnt greitai bus normali ir nieko nestebinanti.

×
×
  • Create New...