Jump to content

macke

Nariai
  • Pranešimai

    12
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie macke

  • Gimtadienis 08/14/1991

Vartotojo informacija

  • Pomėgiai
    Garso technika, elektronika, kompiuterija, programavimas.

Kontaktai

  • Interneto puslapis
    http://www.infosa.lt

Miestas

  • Miestas
    Kaunas

macke pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Kaitaliojom su tom pačiom plūgo šlangom, veikia įvairiom kombinacijom ant dviejų porų, o trečioji nei pro kur. Žiedeliai susilygina ir viskas atrodo tvarkoj bet vistiek spjaudo.
  2. Pasikeičiau dviejų porų movas po vieną, kur atrodė blogos ir šauna, pasirodo jos kaip tik geros ir dabar turiu dvi veikiančias hidro poras iš trijų. Bandžiau ardyti tas neveikiančias movas, tai nieko gero neina praardyt - tik tą galą kur įsimauna, ten truputis žemių ir sudrožtos visos tos įvoriukės ar tai žiedai. Panašu jog reikia naujų movų.
  3. Kalbi apie plastikines apsaugas? Čia jų nėra. Kaip matosi iš galo - mova susideda iš 3 žiedų, Jie ten tarpusavy visaip kaip vaikšto, Įkišus movą atrodo jog jie visi susilygina ir tvarkingai atsistoja į vietas.
  4. Problema kartojasi su visais padargais iš eilės. Išspjauna netgi pajungus vieną šlangą. Ar nebus pačios movos mechaninės dalys pavargę ir išdilę?
  5. Sveiki, turim problema su traktoriuku. Dvi iš 3 hidraulo porų veikia kažkaip kreivai. Su kiekvienu pajudinimu išspjauna šlangas iš skylių. Bet tik jungiant hidro porą viena kryptimi, priešinga viskas kaip ir veikia. Paskirstytojas elektrinis. Atrodo kad kai vienoj šlangoj paduoda slėgį, kitoj neatleidžia į grįžtamą. Varikliukai sekcijų darinėjimui atrodo veikia - buvom atjungę - sukiuojasi į abi puses Gal kam Theke susidurti su kuo nors panašaus ir žino kur ieškot ligų?
  6. Labai gerai pasakyta, pirmas dalykas ką reikia padaryti tai gauti komercinius pasiūlymus su konkrečia komplektacija. Tada galima lyginti. Dėl "geros" fendt komplektacijos - ar tikrai reikia visų "super duper" navarotų kurie kainuoja nemažus pinigus? Nesakau kad jie nebus išnaudoti (nors labai didelė tikimybė). Dar vienas punktas į ką reiktų atkreipti dėmesį - servizas. Kaip greitai galima gauti dalis ar remonto paslaugas. Čia jau irgi kiekvienas turi savo nuomonę. Tai tik keli punktai kuriais reiktų vadovautis renkantis mašiną...
  7. Na galinio vaizdo kamera tikrai nuostabus reikalas. Kas liečia vieną ekraną - pasirinkimas tarp vairavimo valdymo (su žemėlapiu) ir sėjamosios valdymo yra vieno mygtuko paspaudimas. Mano galva tai kliūčių nekelia, ir nereikia bereikalingai blaškytis sukiot galvą, fokusuot dėmesį į skirtingus taškus. Mažiau vietų kurias reikia stebėti. Be to, dirbat lauke su vairavimu, vairavimo valdymas paprastai reikalingas tik atvažiavus į lauką, pasižymėti trasą. Daugiau tereikia aktyvuoti vairavimą mygtuko paspaudimu. Pas mus šis aktyvatorius įmontuotas panelėje prie visų valdiklių ir perjunginėti vaizdo nereikia. Na bet kaip bebūtų, šis jungimas buvo dėl sportinio intereso, bet manau pasiteisins ir taip bus naudojama nuolatos. Man kaip programeriui būtų įdomu pačiam sukonstruoti prietaisą, kurį atpažintų kaip iso bus įrenginį. Būtų nuostabu, jei swatch control galėtų valdyti turimą purkštuvą (kas kol kas yra neįmanoma).
  8. Kam nesiseka draugauti su google - http://www.interfacebus.com/CAN-Bus-Des ... tocol.html <-- čia info apie iso bus, can bus interface. Skanaus
  9. Pajungimas yra paprastas, nesvarbu ar traktoriuje yra isobus jungtis ar nėra. Svarbu kad būtų monikas isobus'inis, padargas palaikytų isobus (iš tiesų o ne tik lipdukas kad palaiko). Čia verta pasidomėti prieš perkant pas gamintoją. Dokumentacijų, manualų ir t.t. tikrai yra, tik paieškoti reikia. Tokiu atveju perkant galima neimti papildomo monitoriaus (nereikės lėpti stalčiuje). Pajungimas - viso labo reikalingi 3 laidai. Google jums padės išsiaiškinti kaip veikia iso bus standartas.. kas liečia padargo pusę - jungtys, kištukų pin layoutas taip pat yra minėtuose manualuose. O tada tiesios rankos, lituoklis ir pasidarot kabelį už 10lt. Sutaupot visą papildomių dėžių kabinoje. Ir greita ir pigu
  10. Monitorius John Deere Green Star 2 Display 1800, is auto track universal paketo. Monikas gali buti idetas i betkuri traktoriu, kad ir rytu gamybos.... Taip kad masina cia niekuo deta. Svarbu kad ekranas ir padargas palaikytu iso bus. O tada jau plug & play
  11. Traktorius siuo atveju visiskai nesvarbus, jis atlieka tik maitinimo saltinio funkcija.
  12. macke

    Filmukai

    Nice
×
×
  • Create New...