Jump to content

arte

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario arte paskelbtas turinys

  1. Gal kas gali patart kaip perdaryti priekabos hidro stabzius i pneumatiniu arba kas galetu taip padaryti?cia priekaba tai tralas ir reik kabint ja prie sunkvezimio.
  2. arte

    žiemkenčių buklė

    turiu toki klausyma.ka patartumet dabar man duot kvieciam nes sejant jokiu trasu nepyliau?
  3. jei ant paskirstitojo tai su juo sukelsi hidrosistemoi slegi tai gal netycia ir pades tau jis
  4. O jum kederį leidžiant niekad necypia skirstytuvas? Beje, cypia ir be gazo nekelia tik kai kederis užkabintas.. kad cypia tai viskas jam ten gerai.nezinau konkreciai tavo kombainui bet hidraulo sistemose ant nuleidimo yra droseliai kurie neleidzia staigei tepalui gryzti i baka nes jei ju nebutu tai tu kederi nenuleistum o numestum.rusiskose sistemose dazniausei buna stuceris su maziasne skyle.tai del siu susiaurejimu tau ir yra cypmas ar snipstymas.
  5. gal kas turi kokia knyga ar dar kanors kur butu mtz 80to greiciu deze?
  6. arte

    šiaudai

    siaudu briketus gamint pradejo ZUB "Papalciai" Panevezio rajone ir kiek zinau pernai jie labai intensyviai rinko siaudus tik nezinau ar uz juos mokejo
  7. jei intarpas netoks tai kam tas dangtelis virsui yra kur statosi tas riciagas?butu gerai tiksliau suzinot ko reiktu kad idet,gal kas yra sutokiu reikalu susidures.
  8. tai as zinau kad ne pavaru dezei.tai man ir idomu ar galima ji idet
  9. iskylo ir man vienas toks klausymas.turiu mtz80 parvesta is vokieciu ir jame nera net to riciago kur pagreitintojas,paletintojas ir kiek suprantu pas ji mtz50-to deze.tai klausymas yra toks ar imanoma ir ar dauk visokio velnio reiktu kad idet ta visa mechanizma kad butu pagreitintojas,paletintojas?ardysiu visa deze tai galvoju prie topacio idet.
×
×
  • Create New...