Jump to content

DonatasPPP

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius DonatasPPP

  1. Dėkui, bandysiu žaist.

    Jei detaliau, tai sistemos foto pažymėtas sistemos resyverio bakelis, ten stovi 2 filtrai ant įėjimo ir išejimo ir jie pakeisti.

    Filtro foto matosi dar du filtrai, kur prie vieno prieit reikia karterį nuiminėt. Nežinau, ar verta ten lįst, kažkoks įdomus mazgas, kad ko nepasiskleisčiau. Filtro, kur pavaizduotas iš šono, jo apskritai nėra, žiūrėjau penkis kartus, ne adata juk. Gal kokia zagluškė įsukta, bet tada turbūt išvis niekas nesidarytų, jei jokio praeinamumo nebūtų. Būčiau dėkingas už bet kokius patarimus, gal kuris ir iššautų.:)

    filtras.JPG

    sistema.JPG

  2. On 2023-01-14 at 17:38, arciu555 pranešimas:

    Jei tuščias tai gal išdilę kažkur yra liečiasi,bet jei pilnas su padargu tai tik reguliavimas turetų būti ir ko gero rankenos,ne mygtukai

    Ačiū už atsakymą. Su padargu apie 300 kg nuo viršaus iki apačios nusileidžia maždaug per pusė minutės. Jei tuščias, reikia pačiam užlipt ant šlaunų. Bandysiu rast kur reguliuojasi. O gal kas žino kur reguliuojasi?

    Tarp kitko, traktorius su frontaliniu nuo tos pačios sistemos. Frontalinis veikia normaliai.

  3. Sveiki, turiu problemėlę su Volvo T430 '78 metu. Šlaunys keliasi greitai, bet leidžiasi labai lėtai (čia ne apie moteris :)).

    Tepalai ir filtrai pakeisti, kažkokių užlaužtų šlangų, kad būtų nepraeinamumas irgi neradau. Gal turit kas minčių kas dar gali būti? Gal kas reguliuojasi?

     

  4. prieš 52 minutes , Internationalas pranešimas:

    Pernai gegužės mėnesį ėjom su 75 balais.Laukėm kol skirs papildomų lėšų.Rugsėjo mėnesį patvirtino ir spalio mėnesį gavom pinigus.Per ta laiką paskambins kontora, kuri rašė projektą ir lieps pasitaisyti vienokius ar kitokius neatitikimus(jei viskas gerai neskambins)

    Aišku, ačiū. Bet pernai 75 dalinai pakako, gal todėl taip ilgai? Kiek laiko laukė tie, kam balų iškart "pakako"?

     

     

  5. Kas žinot kiek užtrunka tolimesni vertinimai? Kada galima tikėtis atsakymų, pinigų? Juk dabar buvo tik prioritetinė eilė sudaryta pagal balus. Kokia tikimybė, kad surinkus reikamą balų skaičių, nepraeisi pagal kitus vertinimus? Ar reikės tik pasitaisyt, jei kažkas neteisingai užpildyta ir kiti biurokratiniai klausimai?

     

  6. prieš 57 minutes , vrimvydas pranešimas:

    Kokiu tikslu barstei trasa . Po zirniu azoto sociai , fosfora gali atpalaiduoti tarkim su grykui na o kali reik issitirti ir jo trukumas augalus tam tikrose fazesa pamaitinti per lapus . Mes P dedame 50 fiziniu sedami K pakankamai zemeje N 160 vm. Visa kita padaro biologija ir poseliu misinukai . 

    Super, ačiū už patarimus. Taip ir susirinksiu info :)

  7. Prieš 11 valandų, vrimvydas pranešimas:

    malonu kad bandai ir duomesis . visada atsakisiu be uzuolanku .  Dabar pasidomek kam reikalingi sideralai ir ataskyk sau kokiu tikslu juos sejai ir ka butent turjai seti . PS tavo dabartinis pasirinkimas nera blogas .

     

    Suprantu, kad pasėjau siderala po sideralo. Tikslas buvo užaugint žalios masės, kuri turėtų atstoti mėšlą (bent jau taip rašo įvairūs šaltiniai) . Taip pat gal pitkžoles pamažins. Išbarsčiau apie 20kg/Ha su trąšų barstykle kas kainuoja apie 20 eur + darbas, lėkščiuot bet kokiu atveju reikėjo. Todėl grubiai investicija 30 eur/Ha manau nedidelė, lyginant su galima nauda. Nes jeigu kviečių kaina 170 eur/t, reiškia reikia prikulti po 180 kg/ha daugiau, kad atsipirktų. Manau nauda turėtų būtų didesnė, nei savikaina. Ką blogai skačiuoju ,ar ko neįvetinu?

  8. prieš 1 minutę , mwex pranešimas:

    jei pavyks isdirbti tai aisku, kad gausis…sideratus tikslingiau po javu seti, na nebent nebuvo ka veikti ir papildomo darbo susigalvojai :)

    Aciu uz atsakyma. Trasos brangsta, todel bandau kazkuo kompensuot. Siaip neseniai pradejau ukininkaut, todel kol kas daugiau klausimu, nei atsakymu.

×
×
  • Create New...