Jump to content

Karaa

Nariai
  • Pranešimai

    43
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Karaa

  1. prieš 3 minutes , manttys pranešimas:

    Bet 300 ag yra kosmosas ant 4metru. Nzn koks ukis, bet vidutiniam.uky tiek ag tai gan prabanga laikyt, o dideliam uky 4metrai mazoka

    Vidutinis ukis, bet investuojam į ateitį, kad greitai viska pasidaryt, kad būtų komfortiška, malonu dirbti ir būtų pelninga ir ilgaamžiška.

  2. prieš 6 minutes , tadasjo pranešimas:

    Giria kas turi arba kas apie ją svajoja, jei kalbam apie focus. Jei nevertinam ag poreikio jai, rapsui sėti labai gera,.toliau man jinai jokia strip till

    Čia jau pagal žmogaus mastyma.. Tikrai negiriu technikos kuria turiu, ir kuri manęs netenkina.. O kuo blogai su kitom kulturom? Ankštinėm, grudinėm? 

  3. prieš 36 minutes , tadasjo pranešimas:

    Kas ką turi tas tą ir girs. Pats tyriu Sumo dts, ar pirkčiau vėl tokią pačią, tai manau kad ne. Visi tik focus liaupsina,.bet kai pradedi analizuot ir domėtis ja, tai ir ten yra daug savų niuansų. Matyt populiariausia vien dėl vardo. 

    Turi pradėt analizuot tiksliai kokios technologijos laikysies, kokia sėjomaina bus, kokie greta sėjamosios padargai bus ir pan. Daug niuansų. 

    Kai padirbau pats su strip till, tai pastebėjau kad rinkoje nėra kokios tiksliai norėtus sėjamosios

    Na būtų bloga sejamoji, gal taip niekas negirtų, bent mano mastymu, už varda reikia mokėt, bet jį reikia ir nusipelnyt. Faktas, kad kiekviena sejamoji turi savo pliusius ir minusus... Sejomaina tai kaip įprasta, kviečiai, rapsai, ankštiniai, tarpiniai.. Prieš sėjima su lėkštiniu prasilėkt pabirom sudaigint, ar augalines liekanas pasmulkint. 

  4. prieš 21 minutes , Gvidas66 pranešimas:

    raudonas krosninis kuras tinkamas ilgam sandeliavimui su ilgu galiojimo terminu, o jei pilate tik kuro sistema gadinate, nebent pilate i mtz kurio niekas daugiau nebesugadins, vien del to kad kuras yra be tepimui skirtu priedu palyginti su zaliu ar baltu

    Panašu kiek žmonių tiek nuomonių, vienos tiesos nėra.. 🙂 Kam prekybininkam žaist, ir dėt vienokius, ir kitokius priedus į viena rūšį ar kita(zalia, raudona). Kodėl raudonas tada pigesnis nei žalias? 

  5. prieš 27 minutes , Razed pranešimas:

    Sveiki, reikia nuomones, galvoju apie 5metru prikabinima skutika, dabar turiu 4m pakabinama. Pagrinde reikia suskusti pabiroms, nes po to vistiek su noraginiu dirbam. Galvojam ar iki 25k ieškoti naujo Lenkiško, ar geriau už ~15k, 15metu senumo vaderstad carrier 500, ir atsikelt naujam gyvenimui?

    Turėjau pats nesenai tokia dilema, ir nusprendžiau vaderstad pirkti tik pasiseke 5.25xl carrier nupirkti, dalys brangios, bet jos ir laiko, vaderstad ir dar po10metų verte savo tokia pat turės, ko nemanau apie lenkiška. Bet reziume, esu labai patenkintas skutiku

  6. prieš valandą, manttys pranešimas:

    nu minus 65 tai nelabai pamenu tokios formules. budavo minus 

    Aš dariau grūdų fiksavima kovo men, tai 3kl vieni siulė -40, -34, - 15, -16  va tau ir atsakymas visi skirtingai siulo, bet, kad toks skirtumas nesitikejau.

  7. Manau čia padengimas augalų viską įtakoja, užtektų ir tos pačios koncetracijos su kuria purštum 200lį ha, ar purkši 30l i ha, svarbu kad augalas butu kiek įmanoma daugiau pasidenges, jeigu norma didinsi tarkim (tombo), nukentės ir kiti augalai, kuriuos apsaugot nori, tarkim herbicidu purškiant, sustresuos ir kviečiai .. aš ne chemikas, nezinau, bet samprotauju taip, kad svarbu kad augalas butu kiek įmanoma padengtas medziaga.

×
×
  • Create New...