Jump to content

egas

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

egas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. egas

    Bulviu sandeliavimas

    Taip del apdauzymo zinom. Pacioje pradzioje iskart nekasam, dar laukia kazkiek laiko, beabejo pacios pirmos apsidauzo, bet nera to buve kad visa rusis suputu. O del to apdauzymo tai yra skirtumas ar jauna bulve ar jau subrendus, ta prasme ar jos butu kasamos bulviakasio pradzioje ar pabaigoje?
  2. egas

    Bulviu sandeliavimas

    Man atrodo, kad siais metais pirma kart sodinom Agila. Kasam su Fortschritt E686, dvivagis, bet jau i pabaiga eina. Kokiu ankstyvu, vidutinio ankstyvumo veisliu patys turit ar gal kokiu pasiulyt gali, kad sandeliavimui tiktu ir nebutu megejos puti. Gal zinai kur Latonos sekliniu bulviu galima nusipirkti?
  3. egas

    Bulviu sandeliavimas

    Net nezinau istikro. Na turbut zinot kokie tie metai buvo, is pradziu karsciai zveriski, o po to lietaus uzpyle. Kasem bulves buvo grazios, supuvusiu labai mazai. Aisku kaip ir visur vietomis dirva buvo labai slapia tai ten nelabai ir kasem. Tiksliai nepamenu, bet lygtais bulves supiltos iki 5-7 metru, ant zemes eina skyleti pusvamzdziai per visa saugykla. Sone pastatytas tunelis ir 2 dideli ventiliatoriai. Vienas ora ima is lauko, kitas stovi pacioj saugykloje. Ant virsaus buvo dedamas mazesnis ventiliatorius, kad ora sklaidytu. Sienose ismustos angos, kad oras cirkuliuotu. Supiltos atrodo 3 ar 4 veisles ir visos laikosi gerai supuvusiu labai mazai, o ta pirmoji visiskai visa puva. Tiesiog ant kruvos islipes eini ir smengi i vidu. Dar butu klausimas. Ka galima butu padaryt, kad ant lubu kondensatas nesilaikytu? Galbut kondensatas didele itaka tame daro. Bet esme, kad tik ta viena veisle, o kitos laikosi gerai. Veisle man atrodo Agila, bet negarantuoju. Nezinau ar cia galima deti nuorodas, bet http://www.manoukis.lt/index.php?t=25&s=11930&m=2 Panasiai ir pas mus, apie 100 tonu bulviu jau supuvo.
  4. egas

    Bulviu sandeliavimas

    Na nezinau, visko gali buti. Svarbiausia, kad kai kasem jos buvo labai geros ir supuvusiu buvo mazai. Dabar nors su kausais kabink ir vesk lauk. Reikes pasitikslinti kokia veisle.
  5. egas

    Bulvės.

    Sveiki. Domina bulviu sandeliavimas, ventiliavimo sistemos ir viskas kas su sije su tuom. Kaip ir kur patys laikote savo bulves per ziema, kokios veisles geriausiai tam tinka. Gal kas turit parduoti sekliniu bulviu Latona? Aciu uz atsakymus.
  6. Domina bulviu sandeliavimo ypatumai. Ventiliacijos. Geriausiai issilaikancios ir sandeliuojamos veisles. Rudens pradzioje pradejome kasti ir pilti bulves. Tuo metu viskas buvo gerai ir atrode tikrai neblogai. Siuo metu tos bulves masiskai puva ir yra metamos lauk, kol kita veisle laikosi normaliai. Laikas nuo laiko praventiliuojama. Turbut istisa diena yra ventiliuojama mazesniu srautu.
  7. egas

    sim tractor

    Siulyciau isbandyti Landwirtschaft simulator 2009. Grafika zymiai geresne, ir fizika geresne kazkiek. Stai forumas susijes su siuo zaidimu ir daugybe mod`u. Nuo MTZ iki JD, taip pat ten pat rasite ir pati zaidima. Stai zaidimo Video Zaidimo sisteminiai reikalavimai nemazi. Jei nenorite gaisti laiko dedami po viena traktoriu ar padarga, tame paciame forume yra padaryti packai. Jeigu pc nepergeriausias patariu deti kuo maziau modu. Na visa info rasite forume
×
×
  • Create New...