Jump to content

Jaunoji

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kretinga

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Jaunoji pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Žinoma, kad netiks, bet su pavyzdžiu daug lengviau suprast kaip ką užpildyt
  2. Sveiki, gal kas parduodate verslo planą? Gyvulininkystės kryptis.
  3. Nelabai aktyvi grupė, bet vis tiek bandau klaust Ar kas nors esat teikę pašymą paramai dar tebesimokydami? Pvz. matau, kad mokslai trunka 14 mėn, tai turėtų baigtis spalį, o va parama teikiama iki liepos 31d. ar mokymo įstaiga gali išrašyti kažkokią pažymą, kad tiktų tiem balam už išsilavinimą gaut? O gal kažką daugiau esat girdėję apie balų suteikimą už įsipareigojimą įgyti žemės ūkio srities išsilavinimą? Ar čia kažkada anksčiau tokios taisyklės buvo ir tik velkas gandai apie tai. Nes vienoj čia ankščiau minėtų projektų rašymo įmonių man apie tai užsiminė, nors paskambinus į NMA paneigė. O va youtube NMA yra įkėlus pranešimą apie jaunojo ūkininko programą ir pabaigoj atsakinėjant į žmonių klausimus vėl tą patį pasakė, kad suteikia balus. Ir dar paminėjo,kad 15 balų už išsilavinimą suteikia jaunųjų ūkininkų kursai. Tai va, kiek viena kitai prieštaraujančios informacijos pateikiama..
  4. Taip, kiek žiūrėjau trumpiausia programa trunka metus ir suteikia jau tą profesinį žemės ūkio išsilavinimą, už kurį ir duoda balus. Įdomu, gal kas mokėtės profesinėj, bus įmanoma suderint darbą su mokslais?
  5. Aš irgi visiškai nesuprantu, kodėl baigusiems ne žemės ūkio srities spec apsunkinamas kelias iki paramos. Pati turiu pakankamai žemišką specialybę, kur buvo ir geodezijos, ir hidrotechnikos, ir ekologijos, ir dar visko daug, plius tėvai ūkininkauja. O dar tuos kursus ūkininko pradmenų pasibaigiau neapsižiūrėjus, kad taškų neduoda jie. Pati jaučiuosi 100% tinkanti, o teks metams dar į profesinę stot..Juokinga
  6. Sveiki, susimėčiau tarp taisyklių ar tie ūkininkavimo pagrindų kursai garantuoja 15 taškų? Ar reikia būt baigus kažką rimčiau?
×
×
  • Create New...