Jump to content

Sitech

Nariai
  • Pranešimai

    12
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Šiaulių raj.

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Sitech pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

1

Reputacija

  1. Sveiki, gal kas žinot kame bėda? MTZ 82.1 pradėjo sunkiai mėtytis bėgiai. Žodžiu beveik bet kuris bėgis įsimeta tik vos vos lengvai atleidus sankabą. Neatleidus sankabos nesimeta, atsiremia taip kaip "į sieną". Poto jau kai prikėlus sankabą įmeti tą bėgį, tai jau įsimeta lengvai, apsisukinėjant nebereikia sankabos prikėlinėti. Ir dar toks niuansas, riedant keliu, į kitą pavarą jungiasi visada su krumplaračių džeržgesiu. Bandyta mėtyt visaip ir su dvigubu sankabos perspaudimu ir paprastai ir visaip kaip. Vistiek riedant bėgis be džeržgesio nesimeta. Ką manot, gal nesunkiai remontuojas?
  2. Sitech

    Plūgai OVERUM

    Sveiki, gal kas ardote ant dalių Overum plūgą? Reikia atpjovimo disko stebulės su ašim.
  3. Sitech

    Pieno kainos

    Sveiki. Nu kažką atkasėm. Dėkui kestoxs už pakištą mintį apie punktus. Atradom "ne už kalnų" pora supirkimo punktų.
  4. Sitech

    Pieno kainos

    Nėra užkampis. Už penkių kilometrų pas pienininką atvažiuoja supirkėjas iš Telšių. Tik va to pieno pas mus tebūna nuo 50L iki 80L per dieną.
  5. Sitech

    Pieno kainos

    Su didesniu, iš kurio superka, kalbėjom. Nenori prasidėti. Bijo maišyti su savo pienu. Tipo dėl pieno kokybės rodiklių.
  6. Sitech

    Pieno kainos

    Sveiki, gal žinote kas superka piena iš smulkių ūkių? Yra 8 melžiamos karvės. Yra 300L pieno šaldytuvas. Nerandame kas supirktų pieną. Šiaulių raj.
  7. Nu ka. Pasigilines į instrukciją išsiaiškinau, kad jeigu 82.1 traktorius turi jėgini-pozicinį galinio pakėlimo valdyma, tai tada trečia rankena galinio pakėlimo nebevaldo.
  8. Deja buvęs šeimininkas jau "išėjęs", o šeimininkės neverta nei klaust. O apie tą perjungėją kur po grindim ties sedyne tai žinau. Bandyta jį sukioti. Norimo rezultato nesulaukiau. O ir instrukcija nerašo, kad su ta rankena galima išgauti plaukiojančią padėtį.
  9. Su šita jegine-pozicine rankena.
  10. Ar galejo taip buti? Kad galinis pakelimas butu pajungtas tik nuo prie jegines-pozicines rankenos? Nes man dabar ziauriai reikalinga plaukiojanti padetis. Nes su ta jegine-pozicine nesusigaudau. Perstumus rankena ant bet kurio skaiciaus, kultivatoriaus sminga i zeme, nors jis ir su ratais nustatytais ant 5cm, bet lentos pilnai pakeltos paciam virsui vistiek stumia zeme, net per virsu krenta. Tai dabar kultivuoju tik N padeties nes tik taip kazkas imanoma.
  11. Visos kitos rankenos ant N (neutralios) padeties. Nes ant kitu padeciu girdisi siurblio aimanos.
  12. Sveiki, padėkite išsiaiškinti pradedančiajam. MTZ 82.1 pakabinimo pakėlimas su jėgine-pozicine rankena viskas valdosi gerai, o vat su trečia rankena (pirma iš dešinės) niekas nesivaldo. Įjungus tiek kėlimo, tiek nuleidimo padėtis siurblys kaukia bet nieko nevyksta. Plaukiojanti padetis, siurblys tyli, bet taip pat nieko nevyksta. Traktorius šviežiai nupirktas su tokiu bajeriu. Nežinau nuo ko pradėt žiūrėt. Iki meistrų toli.
×
×
  • Create New...