Jump to content

Onute

Nariai
  • Pranešimai

    29
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Onute paskelbtas turinys

  1. Onute

    Česnaku auginimas

    Sveiki forumiečiai, gal kas pasidalintų patirtimi, kokia česnakų sodinamoji pasiteisino? Planuojam rudenį sodinti žieminius česnakus.
  2. antrą kart - tik perdirbimui
  3. tai gal pirma patikra turi būti, tik tada perveda likusią dalį?
  4. NMA konsultantė bendruoju telefonu sakė, kad per 15 darbo dienų, bet iš esmės sakė, kad geriausiai skambinti savo administratoriui ir klausti.
  5. bet taisyklių juk dar nėra... Smulkiems pagal dvi priemones
  6. Pakeistas paramos paraiškų pagal Lietuvos kaimo plėtros 2014–2020 metų programos (KPP) priemones priėmimo 2021 metais grafikas. https://zum.lrv.lt/lt/naujienos/pakeistas-kpp-paraisku-priemimo-grafikas Paraiškas pagal veiklos sritis „Parama investicijoms į žemės ūkio valdas“, „Parama žemės ūkio vandentvarkai“ ir “Parama smulkiesiems ūkiams“ bus galima teikti nuo gegužės 3 d. iki birželio 30 d.
  7. Gal kas susidūrę sus statybom? NMA prašo statybos darbų žurnalo. Statėmės patys. Žurnalo neturiu. Reikia užpildyti
  8. VIESINIMAS.docx Galbūt kažkam pravers.
  9. paprasčiausiai paklausė ir tiek
  10. nereikia kito tepti tuo, kuo pats kvepi
  11. aš pati klausiau NMA darbuotojos, kai teikiau mokėjimo prašymą, tai ji kažką numykė, bet nepasakė tiksliai termino, tik , kad stengsis kuo greičiau
  12. taip, administravimo taisyklėse gal ir yra parašyta, bet įgyvendinimo taisyklėse: 20. Parama išmokama dviem dalinėmis išmokomis. Pirmoji išmokos dalis, sudaranti 80 proc. visos išmokos sumos, paramos gavėjui išmokama po sprendimo skirti paramą priėmimo (be mokėjimo prašymo pateikimo) ne vėliau kaip per 15 darbo dienų. Paskutinė 20 proc. išmokos dalis mokama kitais metais po verslo plano tinkamo įgyvendinimo. Jeigu verslo planas įgyvendintas netinkamai, išmoka nemokama (jeigu išmokėta išmokos dalis, ta dalis susigrąžinama). 37. Paramos lėšos mokamos dviem dalinėmis išmokomis. Paskutinė išmokos dalis išmokama ne vėliau kaip iki 2023 m. gruodžio 31 d. tai gal visažiniai, parašys per kiek laiko išmokama antra dalis? ar visažiniai nežino?
  13. aš tai pati pildžiau paraišką ir taisykles skaičiau ne vieną kartą, bet kaip tai neradau parašyta
  14. Gal užpildo paraiškas konsultantai, ne visi gi išstudijavę taisykles ir t.t.. Jei yra forumas, tai manau, kad normalu yra klausti. Jei žinai nesunku ir atsakyti.
  15. Jei visi rašo, tai dar nereiškia, kad galima taip
  16. Galima pirkti iš fizinio asmens, reikia sudaryti sutartį ir prekių priėmimo-perdavimo aktą
  17. SUTEIKTOS PARAMOS PAGAL LIETUVOS KAIMO PLĖTROS 2014–2020 METŲ PROGRAMĄ VIEŠINIMO TAISYKLĖS https://e-seimas.lrs.lt/portal/legalAct/lt/TAD/f71874507f2511e49386e711974443ff/asr Žiūrėkit 1. Aiškinamojo stendo ir nuolatinio aiškinamojo stendo pavyzdys. Pagal jį pasidarykit worde, atsispausdinkit ant A3 formato, įsilaminuokit ir pasikabinkit, kainuos 3 Eur Šiame puslapyje yra logotipų pavyzdžiai: https://www.nma.lt/index.php/parama/lietuvos-kaimo-pletros-20142020-m-programa/projektu-viesinimas-sutarties-keitimas/8714
  18. Sveiki, Gal kas turi žinių dėl ES paramos šiais metais? Gal kas žino konkrečiau kada galima tikėtis atnaujinto paraiškų rinkimo grafiko? https://www.nma.lt/index.php/naujienos/ukininkai-ir-toliau-gales-naudotis-lietuvos-kaimo-pletros-programos-pagalba/33095
  19. Sveiki, gal žinote, pateikus mokėjimo prašymą, kiek laiko jį vertina? Ir ar važiuoja į patikrą vietoje?
×
×
  • Create New...