Jump to content

Covildas

Nariai
  • Pranešimai

    13
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Covildas paskelbtas turinys

  1. Covildas

    Herbicidai

    Jei kitą savaitę ar greitu metu panaudosiu šituos herbicidus, po mėnesio ar pusantro nepradės vėl kitos piktžolės rastis? Nes pasėlis retokas, gali neužgošt naujų piktžolių. Neturiu tinkamos praktikos herbicidų naudojime ne visi gimsta mokėdami
  2. Covildas

    Herbicidai

    Kada čia reikėtų naudot šitą herbicidą? Nes dabar jau matosi nemažai piktžolių...
  3. Covildas

    Herbicidai

    Sveiki, norėčiau pasiteirauti dėl žolių naikinimo. Sėju dėl pašarų, bet niekad nelaimiu kovos prieš piktžoles Iki šiol mano kova su piktžolėm žieminiuose kviečiuose būdavo tokia: apie gegužės vidurį/pabaigą panaudodavau baltarusiškos kilmės granstar ir monitor mišinį. Tačiau kaikurių piktžolių nepakirpdavo. Šiais metais norėčiau pabandyti kažką kito. Gal turit ką iš patirties patart, pasiūlyt?
  4. Sveiki. Gal kas kokių minčių turit kaip spresti problemą. Pajungus prie traktoriaus padargą su ISOBUS jungtim (pajungiau tiesiai į gale esantį terminalą), bet meta iškart meta akumuliatoriaus klaidą. Atjungus ISOBUS viskas tvarkoj. Kame gali būt replės? Kito isobus padargo neturiu.
  5. Sveiki, ką manon apie John Deere C440R presą 2015 metų? Padaryta netoli 30k rulonų. Vertas dėmesio pirkti? Kaip šiaip tie John deere presai?
  6. Sveiki. John deere 6150R autopower. Situacija tokia: dirbant trūko hidraulio šlangutė ir išbėgo apie apie 50 litrų tepalo. Pakeičiau šlangą, pripyliau iš Dojaus transmisinio-hidraulinio tepalo, bet nebenori traukt lėkščių į kalną. 3 metrų lėkštes įkalnėj greitis nukrenta iki 9,6km/h... Važiuojant tepalas matuoklės vamzdely paputojęs. Kas gali būt? Ką tikrint?
  7. Covildas

    šienapjoves

    Vertos dėmesio KUHN GMD 310?
  8. Sveiki. John deere 6150R autopower. Mąstau apie čipavimą, kokios Jūsų nuomonės? Pavarų dėžei bus priimtinas čipas?
  9. Dėl arklio galių tai ne bėda, tik bandau susidaryt kažkokią nuomonę kokį presą galima įsigyti už tokią sumą
  10. Na nesvarbu, apsisprendęs pirkti. Ką galit pasakyt apie mano pasidalintus agregatus?
  11. ~1400 rulonų mažai? Kaip tie krone CF155 XC, dabar mačiau skelbimuose 22k?https://m.autoplius.lt/skelbimai/krone-presai-10982981.html Mchale fusion?https://m.autoplius.lt/skelbimai/mchale-fusion-ii-presai-11006623.html Už 26k krone https://m.autoplius.lt/skelbimai/krone-comprima-cf-155-xc-presai-11081305.html
  12. Covildas

    šienapjoves

    Sveiki. Gal kažkam teko dirbti su tomis lenkiškomis SAMASZ šienapjovėmis? Vertos jos tos kainos? Kaip tos 3.9 metro?
  13. Sveiki. Planuoju įsigyti presą kartu su vyniotuvu. Dabar dirbama sipma ruloniniu presu ir vyniojama metalfach vyniotuvu. Per sezoną daroma apie 700 rulonų plėvelėje ir panašiai tiek sauso šieno. Norėčiau pasiteirauti kokį presą(dublį) geriausia rinktis? Biudžetas presui apie 25000€.
×
×
  • Create New...