Jump to content

Noori

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Utena

Noori pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

1

Reputacija

  1. Noori

    Česnaku auginimas

    Sveiki. Pasidalinkite idėjom, kas galėtų būti, kad nyksta tiek žieminiai, tiek vasariniai česnakai. Gavę sausros, nedalaistyti ir šalnos buvo, bet kodėl yra ir gerų? Priežiūra vienoda, purenimai, tręšimai kompleksinėm, azotinėm, purškimai mikroelementais. Kai kurie gavę fungicido. Priešsėliai skirtingi, bet tai neturi reikšmės, nes visuose ploteliuose yra ir gerų ir išnykusių. Sodinimo gylis vienodas, sodinimo laikas toks pats. Ph netirtas, bet pagal foto matosi, kad negali būt tokie dirvos struktūros skirtumai taip staiga. Gal kas turi minčių, kaip apsaugoti kitų metų derlių? Jau esame nudegę užpernai šituose pačiuose ploteliuose, bet po pernai neblogo derliaus atrodė, kad išmokom augint, o grįžus į tą pačią žemę – tokie patys nuostoliai. O koks pas jus šiemet derlius? Tenka išgirst, kad dėl šalto pavasario pas visus prastai. 1foto. Taip atrodė žieminiai iš pavasario. Taip atrodo žieminių česnakų plotai dabar Vasariniai česnakai O šitam plotely nenyksta, vienodi
  2. Noori

    Herbicidai

    Sveiki. Gal kas žino kokiais herbicidais išnaikinti kraujažoles iš česnakų lauko? Fenixui nejautrios. Gal Stompas ar kas kitas pagelbėtų?
  3. Noori

    Česnaku auginimas

    Sveiki. Gal kas žino kokiais herbicidais išnaikinti kraujažoles iš česnakų lauko? Fenixui nejautrios. Gal Stompas ar kas kitas pagelbėtų?
  4. Projektas metams. Ir dar metams galima pratęsti.
  5. Sveiki. Ar dabar visi, gavę paramą, skuba pirkt techniką? Gal yra tokių, kas mokės savais, be banko? Ar nemanot, kad vertėtų palaukti... kad technika pigs?
×
×
  • Create New...