Jump to content

ievukas12

Nariai
  • Pranešimai

    20
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    kaunas

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

ievukas12 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

1

Reputacija

  1. Sveiki, reikia pagalbos, patarimu is kur perkate Fendt naujas ar naudotas dalys? tiek lietuvoje tiek uzsienyje gal zinote kokiu kontaktu arba jau isanalizave ir zinote kur geriausiai? bandysiu pirkelti Fendt 815 vario tms, reik ir kebulo daliu ir mechaniniu.
  2. Sveiki, reik patarimu, kur perkate dalis savo fendt traktoriui, mano traktorius fendt 815 vario tms. gal zinote kur geriausiai isigyti dalis?
  3. ievukas12

    Krūmynų įdirbimas

    Mes ir atliekame kelmu frezavima, be to galime išnuomoti freza MeriCruscher 1,8 DT, numeris pasiteiravimui +37063552947 . https://www.skelbiu.lt/skelbimai/kelmu-frezavimas-apleistu-sklypu-tvarkymas-45763563.html
  4. Sveiki, galvoju įsigyti traktorių 180 AG ir norėjau paklausti būtų paklausa TRAKTORIAUS NUOMA SU OPERATORIUMI AR VAIRUOTOJU. Kokios būtų logiškos kainos ir ar būtų darbo?
  5. o kaip sitas traktorius https://autoplius.lt/skelbimai/deutz-fahr-agrofarm-420-traktoriai-10881843.html
  6. sveiki, norejau paprasyti atsiliepimu apie sita traktoriu. https://autoplius.lt/skelbimai/deutz-fahr-agrofarm-420-traktoriai-10881843.html
  7. O gal kas naudojote tokia smlukiu seklu sejama su kultivatoriumi?
  8. Sveiki, reikalingas smulkintuvas (mulciaris), tinkantis 50-60 AG traktoriui, koks optimaliausias plotis ir kokos firmo rekomenduotumete pirkti? bus pjaunami apleista, sena auksta zole ir pasitaikantys krumeliai. Noreciau tvirtesni kad nereiktu poto tvarkyti daznai. Gal kas turi mazai deveta gera mulciari parduoti?
  9. tai as ir nepirksiu jus utraktoriaus:) tik paziuresiu ar pajegs 90 AG, bet toli esate ir kaip pabandymui 10 ha man niekaip neapsimoka:) nebent galim tartis kad padarysiu tuos jusu 10 ha?
  10. Massey Ferguson ziurinejau bet jie su DYNA dezemis pradejo eiti nuo 2008 metu kazkur tai jo pigiai nenupirksiu.daraciute norejau paklausti kuriame jus rajone esate, gal galeciau atvykti pasiziureti jusu traktoriu? arba galeciau freza atsivesti ir su jusu traktoriumi mano freza ka nors jums sufrezuoti:)?
  11. Tai va didziausias minusas daliu nera, tiek nauju tiek devetu, bent jau lietuvoje. o dėl letumo tai pagal tractordata raso, kad leciausias greitis 0,5km/h, tai manau uztektu tokio. Gaudausi tiek, kad tos dezes yra belaipsnes ir jos gali labai letai vaziuoti, o kaip kiekvienas traktoriius, kokius greiciu vaziuoja nezinau ir nezinau kur paziureti be tractordata.com. o valtra ziurejau bet nieko visai neradau ir labaai jau padroztos buna tuose miskuose:)
  12. Taip man reikia labai leto begio ir ne vieno turbut:) pats tik pradesiu ukininkauti ir su technika susipazinti, tai ir idomu ka patars kiti kur jau ne viena traktoriu isbande. mano biudziatas traktoriui +-15000 tai norisi neprasauti, pvz tas LAMBORGIMI CHAMPION 135 labai vilioja ir kaina ir komplektacija su krautuvu ir priekiniu darbiniu ir automatas ir 5000 valandos, bet klausimas kaip ji reiks remontuoti is kur daliu ir pns. Dėl kuro ekonomijos tai manau reiktu rasti su 4 cilindrais ir kad butu virs 120 AG jeigu tokiu yra, nes 6 cilindrai turbut visada daugiau valgys kuro.
  13. fendt tai visi kurie parasyta VARIO turi bailaispne deze, tai nuo 2000 metu kazkur. o belaipsne tai ne tapati pilnai automatine deže?? kaip kitu traktoriu pvz tvt, ttv, cvx ir t.t. Mano mintis isigyti traktoriu tinkanti tai frezai, kad remonto kaina butu pigi, kuro valgytu kiek imanoma maziau ir kad butu pilnai automatine, kad greiciai butu mazesni nei 1 km/h. gaves pinigus paramos tiek frezai tiek traktoriui tiek kitiems padargams, tai didziausia investicija i freza ir traktoriu. Taip yra nupirkta deveta freza, tiek kad biski prancuzijoje strigus del koronos:) tai mintis susitvarkyti sau žemes, ka ir turiu pagal parama pasidaryti ir poto kazkiek padirbeti jeigu atsiras norinciu ir apsimokes. arba pirksiu ar ieskosiu nuomai apleistu zemiu ir jas isdirbinesiu:)
×
×
  • Create New...