Jump to content

AXION

Nariai
  • Pranešimai

    13
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius AXION

  1. On 2022-04-16 at 08:26, Sauklys pranešimas:

    Ar kas buvot užsisakę vasarinių miežių Laureatte iš LA ar Dotnuvos, ar atvežė? Prieš kokį mėnesį paskambino ir pasakė, kad nebus nes tipo sužėlė visi jų miežiai krūvoj. Turiu įtarima, kad permetė. Buvau sutaręs po 400 už tona dabar kaina apie 550e eina. Ar nebus kad atsirado pirkėjas kuris nupirko po 550e, o mane permetė. Ką manot?

    Jei perki sertifikuotą sėklą, tai nebiednas esi ir jei jie isip...ja tai pats nulėk ir parsivežk. Geriausias variantas. Tik dar pastebėjymas kad kitą dieną paskambins ir praneš, kad ruošiasi atvežti, tik neaižku ką.

  2. On 2021-05-01 at 21:21, caper pranešimas:

    Ir turi sustresavusius zirnius, o per kulima sugulusius.

    Užpernai 2 litrai fenikso ir žirniai sustresavo ir tikrai sugulė, nes šalia buvo negavę ''žalinimo'', stovėjo kaip mūras. Pernai žirniai buvo 4 lapelių, žolės sudygę, tai 1l fenikso, 160litru vandens ir po valandos normalus lietus, jokio streso  4,5t. žolės sutvarkytos puikiai.

  3. On 2021-03-11 at 16:14, UK. POVILAS pranešimas:

    Sveiki, gal kas gali paaiškinti kaip yra deklaracijoje su leidžiama perkelti ankstesnio nuostolio suma, pernai deklaruojant buvo atkelta tam tikra suma, o šiemet vėl leidžia atkelti tą pačią sumą  

    Atidžiau pildyk, nuostolių sumą gali pasirinkti kokią nori, reikia pačiam įrašyti arba gali perkelti į kitus metus.

×
×
  • Create New...