Jump to content

Povil4s

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Povil4s paskelbtas turinys

  1. Pas mane irgi Creator neblogai atrodo, bet kažkodėl yra tuščių varpų ir segmentų. Pasivaikščiojus po lauką atradau dar ne vieną vietą su dar nesunokusiais grūdais, dėl to labai keista. Pajudėt bus galima tik kitą savaitę.
  2. Povil4s

    žiemkenčių buklė

    O nepagalvoji, kad gali sunaikint ir natūralius tų kenkėjų priešus? Purški bile purkšt ar apsižiūri kas iš tikro puola javus?
  3. Povil4s

    Sėjomaina

    Nu 300 jau daugoka. Aišku situacija situacijai nelygi, jei jaunasis ūkininkas, tai gal taip ir daro. Būna ir taip, verkia, kad kitais metais sumokės. Žinau irgi kelis kur permušė, bet šiemetinė pavasarinė sėja nedžiugino jų, teko pūdymu palikt, tai kerta per kišenę.
  4. Povil4s

    Sėjomaina

    Pakasėjas atsirado matai. Yra kas žmones mulkina, po 100 moka gerose žemėse ir jei nori žmogus kitam išnuomot, čia problema?
  5. Povil4s

    zieminis rapsas

    Kažkaip per daug sulfato atrodo... Čia 7 tonas planuojat? Nors tada ryškiai azoto truks.
  6. Povil4s

    žiemkenčių buklė

    Prieš pora savaičių mano rapsai Visby buvo visi violetiniai, iš toliau net juodi atrodė. Prieš savaitę jau žalesni atrodė, gavo 250kg salietros ir 230kg sulfato. Dabar mažai kur likę violetinės spalvos, mažesni rapsai dar violetiniai šiek tiek.
  7. Povil4s

    zieminis rapsas

    Mano rajone taip. Dabar 8 laipsniai.
  8. Pagal logika, visi šalti daiktai traukia drėgme, tai tas pats su žeme manau galioja. Kad ir sausa būna žemė, per naktį pašala ir kai atsileidžia, būna jau drėgna.
×
×
  • Create New...