Jump to content

gilze

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

gilze pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. gal ir idomu butu pabandyti bet kur juos deti paskui, ar Lietuvoje yra kas juos superka ar ka is ju gamina?
  2. gal ir tiesa, istatymu pats kaip ir neziurejau tik straipsniuose skaiciau taip. tai ir nejauku pasidare. istrauka is vieno..:"Aplinkos ministro įsakymu dirbtiniu vynuoginių sraigių veisimu ir auginimu leidžiama užsiimti tik juridiniams asmenims..." dar kazkur maciau kad sumascius prisirink sraigiu maistui irgi nelegalu, bet gal jau pasene zinios ar siaip zurnalistai netaip interpretuoja.
  3. tai kad tokie istatymai yra musu saly. sraigiu auginimu gali uzsiimti tik juridiniai asmenys ir je nori sraigiu pasigamint negali rinkti laisveje gyvenanciu uz tai gresia baudos ir speju nemazos..
  4. su salyga kad domina sraigiu auginimas pabandymui pasidariau pora nedideliu volreju. aisku sraigiu nepirkau ir asociacijai nepriklausau.. sraigiu auginimu lietuvoje gali uzsiimti tik juridiniai asmenys gal zinote kasnors kokia bauda uz tai gresia
  5. manau nepigiau negu ukiai parduoda jas perdirbejams. tai butu apie 5lt uz kilograma jei neklystu siuo metu.
  6. sveiki. perskaiciau sia tema ir iskilo keleta klausimu. ta salyga kad turi pirkti sraiges is sraigynu, kokia jie kaina jas parduoda ir kaip kaina itakoja perkamas kiekis? ar galima atsivesti motinine banda is kitu valstybiu sraigynu? ar butu galima priklausyti kitoje valstybeje isikurusei augintoju asociacijai nes ir lietuvos augintuju asociacijoje yra augintoju is kitu valstybiu(gal but ten palankesnes salygos nes kazkaip susidaro ispudis kad kaikas gauna nemaza dali kitu saskaita ir tas tukstantis litu nepriklausomai nuo ukio pajegumu kazkokia nesamone. nesidomejau dar galbut ir kitur tokia pat situacija..) pastacius sefui priklausancia perdirbimo imone kazkaip visai sita sritis miglota tampa. laukiami ivairus pamastymai sia tema manau daug zmoniu panasiu ideju ir klausimu turi.
×
×
  • Create New...