Jump to content

Agne

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Agne pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Mieli, kolegos, siulau nenuleisti ranku. Lengva tikrai nera ir investiciju reikia, bet atsipirkimas taip pat yra, bent jau kiek domejausi ir snekejau su uzsienyje gyvenanciais augintojais. Su keliais kilogramais i uzsieni eiti irgi neapsimoka ir niekas nesisnekes su tavimi. Asociacija tam ir yra reikalinga, kad suvienytu augintojus. Juk sudejus i viena vieta is keliu augintoju, kiekis didesnis. Kiek zinau, Serbijoje taip pat augintojai vadovaujasi tuo principu- yra sukure kooperatyva. Manau, kad nerealu pradzioje vienam paciam augintojui uzauginti kokias 60 t
  2. Laba diena, Gal kas auginate/domites shitake grybu auginimu???? Butu idomu pabendrauti
  3. Turiu ir as CD ir knygas bene kelias - teorijos pakankamai. Vaziuoju i Italija rudeni - vyks konferencija Noriu si versla padaryti ne megejisku zaidimu, o tikru pramoniniu verslu. Tik noreciau susikooperuoti su kokiais ukininkais ir pastoviai bendrauti sia tema, dalintis informacija ir svarbiausiai PRAKTIKOS ziniomis, kartu ieskoti supirkeju uzsienyje.
  4. Sveiki, Matau, kad yra daug susidomejusiuju sraigiu auginimu. As siais metais taip pat uzveisiau voljera - 1 ha aptveriau. Kaip sekasi? Sunku pasakyti. Mokausi po truputi. Noriu kitais metais pirmaji derliu nuimti. Ar pavyks? Ziuresime kitais metais. Gal is tikruju kas nors nori pabendrauti, kurie tikrai yra susidomeje? Ar gal kas nors irgi turi sraigiu uki ir nori pasikalbeti bendrais auginimo klausimais, nes ju yra tikrai nemazai.
×
×
  • Create New...