Jump to content

Almantas1992

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Almantas1992

  1. On 2018-09-19 at 10:13, arunis pranešimas:

    Pas tamsta bake nera jokios el pompos ;-)

    na gal greiciau vadinasi uzpompavimo siurbliukas ar kaip ten tas dalykas:)  Na bet problema aiski : forsunkes nuejo ... Remontas 900 pinigu..  Pirmadieniui zadejo padaryti. Siurblys tvarkoj , praplove. Dabar ziuresime kaip eis uzdejus atgal i vieta :)

  2. Na siurblys nuimtas.  Ryt ves remontuot . Ziuresim ka pasakys duosiu zinot kas buvo. :) Nors gali ir laiduose problema buti. Na bus matyt ka cia atras. :D Tikiuosi kosmines kainos nepriskaiciuos :D Sake darbas 350 eur+ dalys.  Priedo dar ir forsunkes issemem. Tai is sitos puses viskas bus patikrinta. :)

  3. Prieš 8 valandų, Tom. pranešimas:

    CLAAS turėjom ,tai ir apsukos nepakildavo,  pasijungėm kura i š kanistro užsivezdavo ,bet traukos nebūdavo, tai Konekesko siūlė siurblį tvarkyt 2k eu ir tai 50/50 ar susitvarkys , tai netvarkėm , po kurio laiko radom bėda, fiškė kur siurblį jungdavos ,tai kontakto gero nebuvo ir kur filtrai sukasi tuose vamzdeliuose, kur iš bako eina , gumini salnika radom ,tai po tų darbų ir traktorius atsigavo. Ar kuro pompa suveikia gerai ? ar elektrinis ar mechaninis? Gal tiesiog nepaduoda pakankamai kuro, dirbant sunkesnį darbą?

    Tomai jei kalbi apie kuro pompa esancia bake- ji elktrine.  Ir neveikdavo jau nuo seno ji mums, bet vis svarstem kad ji tik kuro užpompavimui. Taciau po šių įvykių užsisakem nauja siurbliuka i baka.  Gal kaip tu sakai  laidas nekontaktuoja gerai gal prasitrynes , reiks su testeriu patikrint ;) na matai cia po paskutinio karto vos užsikurė ir taip vos ne paros laiko- atjungus baka ir pajungus iš kanistro su elektroniniu varikliuku ( aisku varikliuka pagriebem nuo masinos nes dar originalaus neturim. Antradieni tik gausim. Anksciau budavo po sunkesnio darbo kad apsukos pakrisdavo. Filtrus del to keitem del to keleta kartu  . Bet pastaraji menesi lyg viskas buvo ir gerai. Tik va dabar eme ir sukvailiojo kazkas.  Bet bet kokiu atveju reik pamegint praeit vamzdukus, gumytes , užsimest originalų siurbliuką. , dar pasitikrint  reiktu  auksto slegio vožtuva nes sako su juo problemu buna. Na ziuresim kaip cia kas bus . Kai bus ziniu parasysiu. Ir bet kokiu atveju aciu už patarimus ;)

  4. Sveiki,  

    Gal kas nusimanote apie NH m115  kuro sistema ir pati siurbli . Vakar dirbant zeme uzgeso ...  Meginome uzkurti bet variklis vos vertesi... galiausiai nusedo akumai .  Siandien pakrovus akumus, atjungus baka, prijungus pastovu pliusa prie siurblio voztuvo ir  pabandzius uzvesti is kanistro siaip netaip  uzsivede , bet apsukos tepakyla iki 1800 kai siaip turetu buti 2450.   Per pastaraji menesi turejome bedu su  apsukomis (nepakildavo iki maksimalios galios ypac rimciau padirbus, nors kartais  viskas ir gerai budavo : ar ypac paskutiniu metu  lyg ir viskas normaliai buvo  . )  Keiteme filtrus pora kartu per pastaraji menesi - galvojome ju kalte ,  bet po vakarykscio gedimo  krypstam link kuro siurblio kaltes .. Gal  kas gali patarti ar tikrai kuro siurblio kalte ,  ar tikrai verta lupti ji ir vezti i servisa ?  ar dar kokiu stebuklu cia gali but be kuro siurblio?   Tikiuosi, kad visi  supratote mano minti ir galesite kuom padeti .  

×
×
  • Create New...