Jump to content

Almantas1992

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Almantas1992 paskelbtas turinys

  1. na gal greiciau vadinasi uzpompavimo siurbliukas ar kaip ten tas dalykas:) Na bet problema aiski : forsunkes nuejo ... Remontas 900 pinigu.. Pirmadieniui zadejo padaryti. Siurblys tvarkoj , praplove. Dabar ziuresime kaip eis uzdejus atgal i vieta :)
  2. Tikekimes Bet kokiu atveju dekoju
  3. Na siurblys nuimtas. Ryt ves remontuot . Ziuresim ka pasakys duosiu zinot kas buvo. Nors gali ir laiduose problema buti. Na bus matyt ka cia atras. Tikiuosi kosmines kainos nepriskaiciuos Sake darbas 350 eur+ dalys. Priedo dar ir forsunkes issemem. Tai is sitos puses viskas bus patikrinta.
  4. Tomai jei kalbi apie kuro pompa esancia bake- ji elktrine. Ir neveikdavo jau nuo seno ji mums, bet vis svarstem kad ji tik kuro užpompavimui. Taciau po šių įvykių užsisakem nauja siurbliuka i baka. Gal kaip tu sakai laidas nekontaktuoja gerai gal prasitrynes , reiks su testeriu patikrint na matai cia po paskutinio karto vos užsikurė ir taip vos ne paros laiko- atjungus baka ir pajungus iš kanistro su elektroniniu varikliuku ( aisku varikliuka pagriebem nuo masinos nes dar originalaus neturim. Antradieni tik gausim. Anksciau budavo po sunkesnio darbo kad apsukos pakrisdavo. Filtrus del to keitem del to keleta kartu . Bet pastaraji menesi lyg viskas buvo ir gerai. Tik va dabar eme ir sukvailiojo kazkas. Bet bet kokiu atveju reik pamegint praeit vamzdukus, gumytes , užsimest originalų siurbliuką. , dar pasitikrint reiktu auksto slegio vožtuva nes sako su juo problemu buna. Na ziuresim kaip cia kas bus . Kai bus ziniu parasysiu. Ir bet kokiu atveju aciu už patarimus
  5. Sveiki, Gal kas nusimanote apie NH m115 kuro sistema ir pati siurbli . Vakar dirbant zeme uzgeso ... Meginome uzkurti bet variklis vos vertesi... galiausiai nusedo akumai . Siandien pakrovus akumus, atjungus baka, prijungus pastovu pliusa prie siurblio voztuvo ir pabandzius uzvesti is kanistro siaip netaip uzsivede , bet apsukos tepakyla iki 1800 kai siaip turetu buti 2450. Per pastaraji menesi turejome bedu su apsukomis (nepakildavo iki maksimalios galios ypac rimciau padirbus, nors kartais viskas ir gerai budavo : ar ypac paskutiniu metu lyg ir viskas normaliai buvo . ) Keiteme filtrus pora kartu per pastaraji menesi - galvojome ju kalte , bet po vakarykscio gedimo krypstam link kuro siurblio kaltes .. Gal kas gali patarti ar tikrai kuro siurblio kalte , ar tikrai verta lupti ji ir vezti i servisa ? ar dar kokiu stebuklu cia gali but be kuro siurblio? Tikiuosi, kad visi supratote mano minti ir galesite kuom padeti .
×
×
  • Create New...