Jump to content

Peleckis

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Peleckis pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Mum nereikia labai ten naglo traktoriaus, užtat FENDT nežiūrime, nebent kaip antrą traktoriū imsim o pirma galvojam apie ųitą kurį, šiem metam užtek. Dėl PUMA CVX problema kol ją atveš. nes per parodą sakė, kur parodoje stovėjo tai tą pumą tik parodai ių danijos atsivežė. O mes FENDt nelabai žiūrim ir dėl to nes norim dabar paprastesnio traktoriaus.
  2. nesvarbu man ta belaipsnė ar ką, aišku geriau. bet man kesko agro nenoriu labai, nes suktoki man jie pasirodė.
  3. Gali ir beleapsnė būti. belaipsnė dėžė T7500 serijoje. o man belaipsnė r ne belaipsnė nlb ten skiriasi. tas MF tada imtumė jai tik pigiai, o šeip jis mus nelabai traukia.
  4. Žinau važinėjau aš su juo neblogas pasirodė. Ir man ten tą MF labai gyrė, ten daryta fend'o kopija. tik variklis geras, SISU diesel
  5. Na aš pats galvoju pirkti NH trktorių. nes visi tik kalba, o nieko retas žino, o ne girdėjo. Lyginau NH ir case puma. galima sakyt taspats. galit sakyt ką norit. turiu komercinį Nh t7050, važiuosiu kad padarytų T7060 komercinį. O rytoj dar važiuoju į dojų dėl JD 7930. ir palyginsiu aš prieš Nh nieko blogo neturiu. ir rinksiuosi db tarp Nh T7060, JD 7930, MF 7495 dyna-VT arba Case Puma 210. manau imsiu NH T7060. nes vadybininkus gerai pažystu.
×
×
  • Create New...