Jump to content

Klausianti

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Klausianti paskelbtas turinys

  1. Laba diena, pries kelias dienas pastebėjau, kad belgė velka galines kojas, apčiupinejus nereaguoja, tai nusiraminau,kad tikrai niekas neluze, veterinaras sake tiesiog truksta vitaminu, galbut kaulai minksteja nuo per daug baltymu. Pakeiciau mityba(jos apetitas geras), pirkau leidziamu vitaminu "Biovet" suleidau 2 dozes, niekas nesitaiso, net atrodo,kad viena priekine net maziau primina, kuo galima dar gelbet ja!!!?? I puoda nesiulyti, nes triusius auginu ne del mesos, o ir viena is geresniu pateliu, taip pat pries 3 savaites atsivede 6 triusiukus. Tai tikrai must labai gaila, ir dar anksti atskirt nuo mažiu. Gal kas susiduret, ka daryt tokiu atveju? Kas gali jai but?
  2. Klausianti

    Eržilo kastravimas

    Atrodo lyg nesat girdėjęs apie kastravima, dauguma kas turi eržilus ir nesiruošia jų naudot kaip reproduktorių kastruoja vien dėl to nes būna ramesni. Maniškis ponis pirktas vaikams joti, bet kandžiojasi kaip pasiutęs ir auklėjimas nėkiek nepadejo, tai pat yra vyresnio amžiaus poni kumelaite kuriai visai ne tie metai kergtis, o parduot neivieni nesinori. taigi kastravimas tikrai apramintų nuo pabėgimų pas kumeles, kandžiojimosi ir t.t
  3. Sveiki, norėčiau daugiau pasiklausinėti dėl poni eržilo kastracijos. Gal kas neseniai kastravot ir žinot kokia kaina poniui? Geriau kviestis veterinarą į namus ar vežti poniuką į klinikas, ir kodėl? Kokie pavojai gali būti po kastracijos? Ar nepervėlu kastruoti penkiametį eržilą?
  4. Sveiki, esu čia naujokė, turiu nemažai klausimų apie ponių auginimą ir priežiūrą. Taigi truputį papasakosiu gal. Pirma poniukę isigijau pries 6 metus, ji turi laminita. Antra poni isigijau daugiau nei pries metus,erziliuka, 3 metų(dabar 4) abu juos apsijojau, viskas gerai, poniai ramus. Pries beveik 2 menesius atsirado naujagimis-erziliukas. Dabar turiu 3 ponius. Tai bent kiek aprašiau ką turiu ir noriu paklausti: Nuo kiek laiko reikia pradėti tvarkyti kanopas kumeliukui? Kada pirma karta duoti vaistus nuo kirminu? Kaip ir kada pratinti kumeliuka prie kantaro ir vedžiojimo?
×
×
  • Create New...