Jump to content

aliusp

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario aliusp paskelbtas turinys

  1. aliusp

    kaip parsivežti kombainą

    Na, tikrai, yra įstatymas ir sveikas protas. Tai ar sveiku protu suvokiama, kad galima vidury žiemos su kombainu sava eiga ~200km važiuoti? Nusisamdai tralą, sumoki pinigus ir lauki ramus namie. O kaina, palyginus su galimais nuostoliais (pvz. autoįvykis) labai nedidelė.
  2. Gerbiamas "drapox", prilygindamas Same ir Lamborghini traktorius zetorams, parodėte visišką savo neišmanymą. Vienas dalykas, aš turiu savo nuomonę, kuri vieniems gali patikt, kitiems ne. Kitas dalykas, tai šie traktoriai kolkas nešvyti pirmaujančiųjų gretose, tai kuo aš čia dėtas. Trečia, tai ne apie juos aplamai eina kalba, o apie Lindner, kuris manau lenkia tiek Zetor tiek ir Lamborgini, bet tai dar nereiškia, kad pastarieji sulyginti. Pvz.Kad 10 daugiau už 8 ir už 2 dar nereiškia, kad 2 lygu 8, ar ne... Pirmaujančių gretos - tai čia kas? Lietuvos mikroskopinė rinka? Tai ir Lindner Lietuvoje naujokas, bet ar nuo to jis darosi blogesnis? O Same Deutz-Fahr grupė, kuriai ir priklauso DF, Same ir Lamborghini traktoriai (daugumoje atvejų tai identiški traktoriai), pagal pardavimus, manau, tikrai patenka į pirmaujančiųjų gretas (ne Lt, aišku). O skaitmuo "2" tikrai nelygus skaitmeniui "8", bet jokiu būdu ne mažiau svarbus ir reikalingas aritmetikai, ar ne?..
  3. Gerbiamas "drapox", prilygindamas Same ir Lamborghini traktorius zetorams, parodėte visišką savo neišmanymą.
  4. aliusp

    fendt

    be problemu, 6m germinatoriu gan normaliai ir 120 AJ uztenka Nenoriu nieko įžeist, bet 6m germinatoriaus 120AG traktorius patraukti tikrai negali. Nebent turit omeny ne rimtą germinatorių, o "šukas". Su rimtu agregatu tokios galios net ir "šventasis Fendt" pridėtų į kelnes...
  5. Jei gerai įdirbsi žemę, tai ir nebus jokių bėdų. SPU kainos ir kokybės santykis tikrai neblogas.
  6. Kiek žinau, Bresto gamybos sėjalkos: nepersistato į transportinę padėtį (plotis 4m ir transporte), hidrauliniai ženklintuvai valdomi vieno hidrocilindro ir troselių, taigi statmenai, privažiavęs kliūtį, nepakelsi iš traktoriaus kabinos, reikės išlipti ir rankomis kiloti. Tai ko verta tada technologinių vėžių įranga elektroninė? Karpyti diskai gerai, jeigu sėjamoji su žemės dirbimu. Bet SPU ne tokia, tai karpyti diskai duos tik nevienodą sėklos įterpimo gylį, o tai viena iš didžiausių sėjos blogybių. Kita vertus, Bresto gamykla niekada nebuvo orientuota į žemės ūkį, anksčiau gamino elektro įrengimus, tai ko norėti...Nukopijavo kažką nuo kažkur, ir skelbiasi, kad sėjamosios super. Juokinga...
  7. Su dantytais diskais sėjamasias gamina Breste lygtais. Patys diskai tai gal ir gerai, bet jau sėjamoji Bresto, tai žemiau kritikos ribos...
  8. SPU 4 kainuoja apie 20000+PVM (čia diskinė), noraginė 4-5tukst. pigiau
  9. Tamstos žinios kaip ir pasenę.Šiais laikais Jonas Dyras nė kiek nebrangesnis,už Case,ar Valtra.Beto sulyginti Deutz Fahr'ą su Valtra,ar Dyru,tai ką aš žinau.Jis šitam sąraše turėtų būti garantuotoj paskutinėj vietoj. Kuo taip netinka Deutz'as?
  10. Na vat ir vėl blevyzgos, o info nulis. Žmogus klausia, koks geresnis, tai negirkit savo turimų markių, o motyvuokit, tipo variklis toks ir toks, transmisija taip ir taip, servisas šioks ir anoks. Ir nuimkit "šventojo" aureolę nuo "Fendt'o", juokinga...
  11. Mano nuomone, tai SPU geriau. Visu pirma, išsėjimo normos reguliavimas gan paprastas (yra vienas dozavimo aparatas) ir tikslus. Antra - gali išsėti nuo ~2kg iki 400kg/ha, tai tiks ir grūdams, ir žolėms, ir ankštiniams. Trečia - persistato į 3m transportinę padėtį. Ketvirta - yra technologinių vėžių įranga. Penkta - lengva ištuštinti sėkladėžę. Tik SPU!
  12. Pažystamas žiūrinėjo apie 200AG, tai labai patiko Lamborghini, 210AG, modelis lyg ir R7 ar panašiai. Mačiau techninius duomenis - gan įspūdingai. Kaina irgi nesikandžioja. Vertas dėmesio, manau.
  13. Šiais laikais iš tikro gamintojai naudoja vieni kitų mazgus ir prie surinkimo konvejerio tikrai nestovi darbininkai su aukštuoju inžineriniu išsilavinimu. Mano galva, svarbiau kokias garantijas duoda gamintojas ir kaip dirba lietuviško pardavėjo serviso tarnyba. Ir kiek tos serviso paslaugos kainuoja. O dėl Lamborghini - tai kiek girdėjau neblogas traktorius, ir kaina padori.
  14. Deutz, Lamborghini, Same, Hiurlimann detalių galima užsisakyti "Metekoj"
  15. Visiškai sutinku - geras kainos ir kokybės santykis. Ir dar - SPU geriausia pirkti Lidos gamybos (kiek žinau, Baltarusijoj jas gamina kelios gamyklos, Lidos normaliausios). Be to, Lietuvoj jos irgi skiriasi. Geriausias variantas tai "Metekoj". Ir su technologine, ir ženklintuvai hidrauliniai, ir užbertuvas normalus, o ne kažkokia grandinė.
×
×
  • Create New...