Jump to content

Ignatio

Nariai
  • Pranešimai

    35
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    Ignatio got a reaction from Augunstas in meile RS-09 vokietukui   
    Puiku, ačiū už situacijos nušvietimą. Savaitgalį bandysiu pasikapstyt, jei rankos prieis.
    Forsunkes pasitikrinsiu kai baigsiu konstruot tikrinimo aparačiuką. Iš butelinio domkrato. Kažkas tokios, kaip šitam video:
     
  2. Patinka
    Ignatio got a reaction from wydas63 in meile RS-09 vokietukui   
    Aha, supratau, reiškia mąstyta kiek ne ta linkme. Galbūt man, kaip pradedančiam dyzelistui, kas nors galėtų kokį trumpą "know how" brūkštelt apie siurbliuko spaudimą? Jį pagal manometrą žiūrėt ar kažkoks buitinis metodas plačiai žinomas? Forusunkių išpurškimą tai taip įsivaizuoju galima jas išėmus ir tiesiog ant vamzdukų pakabinus pažiūrėt, bet jau slėgio, be tos spec pompos nepatikrinsiu... Bet jei taip pagalvojus, jei dūmo labai nemeta, jei užsikuria tai ir veikia gazą laikant, dirba tolygiai, gal nėra didelio reikalo kibt prie forsunkių ir degimo kampo? Kaip manote?
     
    Taip, techniniai sprendimai įdomūs, ir man, kaip daugiau automobiliais besidominčiam, tikrai neįprasti. Į originalų variklį dar nelabai lindau, bet kas liečia kitus mazgus, kaikurie dalykai padaryti atrodo tikrai racionaliai ir apgalvotai.
  3. Patinka
    Ignatio reacted to wydas63 in meile RS-09 vokietukui   
    Principas , pačio kūro siurblio reakcijos : traktorinis variantas reaguoja į apkrovą išlaikant užduotus sūkius , o automobiliniam variante keičia apsukas neatsižvelgiant į apkrova . Tiksliau pasakius traktoriniam variante labiau išryškinta reakcija i apkrova o auto i dinamika .   Va čia puikiai tas matoma , šešta pavara laisvais sūkiais , po perdarymo . 
     
  4. Patinka
    Ignatio got a reaction from wydas63 in meile RS-09 vokietukui   
    Sveiki, su Naujaisiais!
     
    Kągi, šventės leido pasisėdėti prie PC ir pasiieškoti informacijos savo naujam žaislui, Rs'ui. Deja, čia, žiūriu, toks traktorius, kuriam ieškant manualo pasijauti taip, tarsi ieškotum manualo tankui - tarsi karinė paslaptis, tik gudrūs vokietukai prispausdinę pardavinėjai ebay po 15-20 eur. Bet vistik šį bei tą pavyko surasti, nors ir ne tiek, kiek norėjau, tačiau pavyko. Pasidalinu su kolegomis, gal kam pravers ir bus įdomu. Pirma nuoroda - daugiau vartotojo žinynas vokiečių kalba, antra -  kažkoks vengriškas žinynas, bet yra ir truputį sandaros parodyta. Jei kas turit kokį remonto žinyną, norėčiau įsigyti, galėčiau padaryti elektroninę jo versiją ir su visais pasidalint.
     
    https://drive.google.com/open?id=10neHLgo6UaE3qDScGy5vubMupfGUEc2l
    https://drive.google.com/open?id=1XQUZrY19LU08d-LndzUKkgTKlb62Xggt
     
    marazas, gerai, kad turit kolonėlę, yra tikimybė, kad bus reikalinga. Kol dar nepradraskiau ir nepasižiūrėjau kokia situacija su manąja, nieko konkrečiai sakyt nenoriu, bet turėsiu omeny, kad pas tamstą yra.
×
×
  • Create New...